Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Hästnäring

Att satsa på hästnäring och ridsport kräver stort engagemang och passion. Vi hjälper dig som vill leva på ditt intresse och brinner för hästnäringen. Men för att få din verksamhet att växa vet vi att du behöver mer än traditionella banktjänster. Med vår helhetslösning för hästägare får du snabb tillgång till experter, värdefulla nätverk och en personlig kontakt som förstår dina speciella utmaningar.

Förmånliga konton

Skogslikvidkonto

Med vårt Skogslikvidkonto kan du fritt disponera pengarna och får högre ränta än på ett vanligt transaktionskonto. Innan du fastställer årets resultat sätter du tillfälligt in skogslikvider och försäkringsersättningar på ett skogslikvidkonto. Efter årsskiftet och innan du skickar in din deklaration placerar du pengarna på ett vanligt skogskonto eller skogsskadekonto.
Skogslikvidkonto

Skogskonto

Som skogsägare är det viktigt att kunna fördela skogsintäkterna över flera år för att få en fördelaktigare skattesituation. Med vårt Skogskonto jämnar du enkelt ut intäkterna mellan olika år.
Skogskonto

Skogsskadekonto

Om du får ersättningar från försäkringsbolag för skador i skogen kan du sätta in pengarna på vårt Skogsskadekonto. Från ett skogsskadekonto kan du ta ut insatta medel upp till 20 år.
Skogsskadekonto

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar som är speciellt anpassade för skogsegendomar, avverkningslån i väntan på skogslikvider och lån med bra villkor till maskiner och andra investeringar som din verksamhet kräver.

Förmögenhetsförvaltning och generationsskifte

Under vår långa historia har vi lett utvecklingen av förmögenhetsförvaltning i Norden. Vi har specialistkompetens för hela flödet inför, under och efter en försäljning eller överlåtelse, till exempel vid ett generationsskifte. Som enskild näringsidkare är det också viktigt att hålla isär dina egna och företagets pengar eftersom enskild firma omfattas av speciella regler när det gäller placeringar. Våra experter inom förmögenhetsförvaltning, juridik och skatter hjälper dig att se över detta.

Skapa rätt förutsättningar med ett sparande

Det finns flera skäl till att spara både som företagare och privatperson. Det handlar om allt från att kunna investera i framtiden till att ha en buffert för sämre tider. Vi hjälper dig att ta fram en plan över hur stor buffert du behöver för din verksamhet för att känna trygghet i vardagen.

Trygghet i din vardag, nu och i framtiden

Med våra skräddarsydda trygghetspaket ser vi till att du, dina anställda och din familj är tryggade. Både när det gäller olycksfall, sjukdom och livförsäkring. Pensionsförsäkringar skapar en trygghet för framtiden och kan även underlätta ett generationsskifte om du har andra tillgångar än jord- och skogsegendom som ska överlåtas.

Årlig genomgång och rådgivning när du behöver det

I vårt erbjudande ingår minst ett affärssamtal varje år och då gör vi en ordentlig genomgång av hela din ekonomiska situation – både privat och för din verksamhet. Och när du behöver oss finns vi tillgängliga antingen på något av våra kontor eller över telefon dygnet runt, alla dagar. Våra specialister inom de gröna näringarna finns till hands för de mer komplexa frågorna och med hjälp av våra samarbetspartners erbjuder vi även rådgivning inom skatter och juridik. Dessutom anordnar vi även utbildningsseminarier.

Att driva en hästgård

För att driva en hästgård måste du vara strukturerad och bra på problemlösning, säger Camilla Axelsson. Hos oss får du som är företagare inom gröna näringar stöd i alla delar av din vardag.

Ring upp mig

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Customer service