Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Hästnäring

Att satsa på hästnäring och ridsport kräver stort engagemang och passion. Vi hjälper dig som vill leva på ditt intresse och brinner för hästnäringen. Men för att få din verksamhet att växa vet vi att du behöver mer än traditionella banktjänster. Med vår helhetslösning för hästägare får du snabb tillgång till experter, värdefulla nätverk och en personlig kontakt som förstår dina speciella utmaningar.

Rådgivning för dig som ska starta upp en verksamhet

Hur vet jag när det går att leva på mitt hästintresse? Hur mycket sparande behöver jag för att skapa en buffert i min ekonomi? Hos oss får du rådgivning kring hela företagandet och tillgång till ett stort nätverk av specialister när det är dags att ta ditt intresse vidare till nästa nivå. Vi finns tillgängliga när du behöver oss. Antingen på något av våra kontor eller över telefon dygnet runt, alla dagar – du väljer vad som passar dig bäst.

I vår starta-eget-guide får du också konkreta tips och råd hur du startar upp företaget så att du undviker de vanligaste misstagen.

Komplett guide: Så startar du upp företag

Låna till hästgården

Vi vet att många drömmer om att hitta hästgården både för sitt boende, men också för att ha närhet till hästarna. Oavsett om du redan har hittat drömgården eller funderar på det, har vi finansieringslösningar anpassade även för hästgårdar och vi hjälper dig med alla frågor kring fastighetsaffären.
Skapa rätt förutsättningar med ett sparande

Den främsta anledningen till varför det är viktigt att spara både som företagare och privatperson är att du behöver investera för framtiden. Det handlar om allt från att kunna investera i företaget till att ha en buffert för sämre tider. Vi guidar dig till en sparlösning som bäst passar dina behov.

Trygghetslösningar

Att alltid se till hästens bästa med god omsorg och att den är rätt försäkrad är en självklarhet. Men har du funderat på ditt eget försäkringsskydd och vad som händer om olyckan är framme? Som egen företagare har du inte längre samma skydd som om du vore anställd. Därför blir ett eget pensionssparande allt viktigare och med en sjukförsäkring får du ekonomisk ersättning om du skulle bli långvarigt sjuk. Med våra trygghetspaket ser vi till att du är tryggad både nu – och i framtiden.

Sålt en häst eller drömgården?

Det finns flera olika sätt att förvalta en vinst från din verksamhet. Allt från att investera i gården, spara för sämre tider till att ta ut en högre lön eller göra utdelningar. Vi hjälper dig att ta fram en lösning som bäst passar dig och dina behov.

Årlig genomgång

I vårt erbjudande ingår minst ett affärssamtal varje år och då gör vi en ordentlig genomgång av hela din ekonomiska situation.

Att driva en hästgård

För att driva en hästgård måste du vara strukturerad och bra på problemlösning, säger Camilla Axelsson. Hos oss får du som är företagare inom gröna näringar stöd i alla delar av din vardag.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-62 53 53. Vi har öppet dygnet runt.

Customer service