Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Hjälp mig på traven

Bild på två män som sitter på en parkbänk och tittar på en läsplatta.

Fondförsäkring ­­- färdiga fondlösningar passar dig och de av dina anställda som vill välja risknivå själv men inte vara så engagerad i övrigt. För att hjälpa till en bit på vägen har vi satt samman färdiga fondlösningar, med olika risknivåer och inriktningar, att välja mellan. Alla är noggrant kvalitetssäkrade och anpassande för långsiktigt sparande. För att säkerställa att den risknivå man valt fortfarande passar behöver man se över sina placeringar då och då.

Fondförsäkring – färdiga lösningar

Den som väljer fondförsäkring med färdiga lösningar bestämmer själv risknivå och väljer därefter bland våra färdiga lösningar: SEB Pensionsfond eller någon av våra strategifonder. Det går alltid bra att byta till andra fonder i vårt utbud om man bestämmer sig för att bli en mer aktiv sparare.

  • Du väljer risknivå, resten sköter vi
  • Fonderna är speciellt anpassade för långsiktigt sparande
  • Går alltid bra att byta till valfri annan fond.

SEB Pensionsfond

SEB Pensionsfond är skräddarsydd för ett långsiktigt pensionssparande. Fonden är en blandfond som investerar i aktier och aktierelaterade värdepapper, räntebärande värdepapper och alternativa strategier.

Strategifonder

En strategifond är en fond som investerar i andra fonder med exponering mot flera olika marknader och tillgångsslag. Finns i fyra olika risknivåer. Traditionella aktier och räntor kombineras med till exempel fastigheter, valutor, råvaror, private equity och hedgefonder.

Kontakta oss

Ring oss måndag–fredag 8–16.30.

Jag tar hand om det själv

Vill du eller dina anställda vara aktiva sparare och byta fonder efter eget huvud? Då kan fondförsäkring -eget val eller depåförsäkring vara en bra sparform.
Läs mer om våra lösningar

Sköt allt åt mig

Vill du eller dina anställda överlåta hela förvaltningen åt erfarna förvaltare och samtidigt få en garanti på inbetalda premier?
Läs mer om vår lösningar


Försäkringsgivare är SEB Pension och Försäkring AB
Organisationsnummer: 516401-8243, 106 40 Stockholm

Customer service