Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Sköt allt åt mig

Traditionell försäkring passar dig och de av dina anställda som vill låta professionella förvaltare sköta placeringarna. Du behöver inte själv engagera dig i ditt sparande. Du har dessutom en garanti på insatta premier, vilket innebär att du alltid vet vad du – som lägst – kommer att få när det är dags för utbetalning, oavsett hur placeringarna utvecklas.

Sparformen är också en bra lösning för den som närmar sig pension och vill säkra upp hela eller delar av pensionskapitalet. På samma sätt är det en lämplig sparform om man vill komplettera mer riskfyllda placeringar med säkrare placeringar.

Traditionell försäkring

Den som väljer traditionell försäkring får en trygg och jämn avkastning över tid med en garanti i botten. Garantin består av 80 procent av inbetalda premier plus en garanterad ränta på för närvarande 1,25 procent. Utöver garantin får du del av eventuell avkastning i form av återbäringsränta. (f n 1 procent).

  • Garanti på 80 % av inbetalda premier och möjlighet till återbäring
  • Modern förvaltningsmodell med bra riskspridning
  • Trygg och jämn avkastning

Läs mer om Traditionell försäkring

Kontakta oss

Ring oss måndag–fredag 8:30–16:30.


Försäkringsgivare är SEB Pension och Försäkring AB
Organisationsnummer: 516401-8243, 106 40 Stockholm