Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Fastighetslån

– lån för företag och bostadsrättsföreningar

  • Köp ny fastighet, renovera, ombilda eller bygg om
  • Välj mellan rörlig och fast ränta
  • Individuell återbetalningstid

– lån för företag och bostadsrättsföreningar

  • Köp ny fastighet, renovera, ombilda eller bygg om
  • Välj mellan rörlig och fast ränta
  • Individuell återbetalningstid

Finansiera ditt fastighetsprojekt

Fastighetslån passar bra om ditt företag eller din bostadsrättsförening ska köpa en ny fastighet, renovera eller bygga om en befintlig fastighet. Du kan låna till kommersiella fastigheter, hyresfastigheter, villor, fritidshus, bostadsrätter och lantbruksenheter.

Ränta för fastighetslån

Ett fastighetslån går att få med fast eller rörliga räntor och individuellt anpassad återbetalningstid. Om du representerar en bostadsrättsförening under ombildning, så hjälper vi självklart till även med medlemmarnas finansiering.

Vad kostar fastighetslånet?

Prissättningen är individuell och vi försöker anpassa amorteringsplanen utifrån dina behov. Du väljer också om räntan och amorteringen ska betalas månads- eller kvartalsvis – ränta betalas bara på den aktuella låneskulden.

Lånet ska vara säkerställt med pantbrev med fullt belåningsvärde och den finansierade fastigheten ska över tid visa ett positivt kassaflöde. Belåningsgraden för fastigheten varierar beroende på fastighetstyp.

Hur går ansökan till?

Kontakta oss så hjälper vi dig med ansökan. Vi kommer att gå igenom uppgifterna och göra en kreditprövning som kommer att ligga grund för vår bedömning och lånets villkor. Godkänner du villkoren kommer vi gemensamt fram till en passande avbetalningsplan.

 

Byggnadskreditiv

För företag och bostadsrättsföreningar som ska bygga om eller bygga nytt och vill ha hjälp med finansieringen.

Byggnadskreditiv

Grönt byggnadskreditiv

Grönt byggnadskreditiv är en finansieringsform som passar för företag och organisationer som tar miljöhänsyn i samband med nyproduktion.

Grönt byggnadskreditiv

Bostadsrättsförening

Hos oss får du en egen kontaktperson som hjälper dig med hela bostadsrättsförenings ekonomi. Lösningar för både föreningen, medlemmarna och förvaltaren.

Bostadsrättsföreningar

Ansök om fastighetslån

Ring oss så hjälper vi dig med att ansöka om ett fastighetslån.