Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SalesOnly

Rådgivning och rekrytering för ökad försäljning

SalesOnly är experter på att identifiera ditt strategiska behov av säljkompetens och hjälper dig att rekrytera säljare och säljchefer.

Vad kan SalesOnly erbjuda?

SalesOnly hjälper dig att identifiera ditt strategiska behov av nyckelpersoner inom försäljning och kartlägger därefter de kandidater som kan ta din affär till nästa nivå. SalesOnly stöttar dig hela vägen, från analys och rådgivning till rekrytering och genomförande.

SalesOnly kan hjälpa dig inom flera områden för att öka din försäljning och lönsamhet;

  • Rekrytering av, och interimslösningar för säljare och säljchefer
  • Utvärdering av nuvarande säljstrategi och säljorganisation

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

SalesOnly riktar sig mot tillväxtföretag inom alla branscher som har en bevisad affärsmodell, minst 10 miljoner i omsättning och vill få konkret hjälp att rekrytera säljare eller säljchefer.

Det här är SalesOnly

SalesOnly är specialister på att rekrytera och bygga starka säljorganisationer. Med över 1700 genomförda rekryteringar, ett av Nordens största kandidatnätverk och med tre kontor i Sverige, ett i Danmark och Finland är SalesOnly en ledande aktör inom säljrekrytering. SalesOnly är ett dotterbolag till Wise Group AB.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur SalesOnly kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.