Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Greenhouse Partners

Scaleup advisors

För att vi ska kunna hjälpa ditt företag med alla delar av tillväxtresan har vi etablerat samarbeten med utvalda partner inom flera olika expertområden.

Våra samarbetspartner är utvalda baserade på de områden vi vet att de flesta företag i tillväxtfas behöver hjälp med. Kapital, nätverk och den egna affärsmodellen är något de flesta företag behöver se över för att växa.

Våra partner erbjuder dig därför experthjälp inom flera olika områden - alltifrån juridik, till rekrytering och internationell expansion. Du får ta del av exklusiva erbjudanden, endast för dig som kund hos oss. 

Finansiering och Kapital
Juridik, avtal och försäkring
Strategi och ledarskap
Rekrytering & talent management
Internationell expansion

Viktigt att veta

Vi tar inte emot någon ersättning från våra samarbetspartner när du väljer att ta del av deras tjänster.

Finansiering och kapital

Almi

Almi

Almi erbjuder möjlighet till finansiering, rådgivning och riskkapital för små och medelstora företag som vill växa.
Läs mer om Almi

Almi Invest

Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. De kan bidra med kapital, kunskap och ett brett nätverk som ger ditt företag förutsättningar att växa ännu snabbare.
Läs mer om Almi Invest

FranchiseArkitekt

FranchiseArkitekt

FranchiseArkitekt gör det möjligt för ditt företag att växa genom franchise. Deras konsulter är med från starten och hjälper dig med allt från juridiska frågor till att rekrytera franchisetagare.
Läs mer om FranchiseArkitekt

Keiretsu Forum

Keiretsu Forum

Keiretsu Forum är ett nätverk av investerare och affärsänglar som gör det möjligt för svenska företag att söka tillväxtkapital – både i Sverige och internationellt.
Läs mer om Keiretsu Forum

Spotlight Stock Market

Spotlight Stock Market

Spotlight Stock Market är en marknadsplats som gör det möjligt för ditt företag att ta del av externt tillväxtkapital genom en publik notering.
Läs mer om Spotlight Stock Market

EKN

EKN

EKN:s (Exportkreditnämndens) garantier är till för exporterande företag i alla storlekar och underleverantörer till exportindustrin. Garantin försäkrar dig mot risken att inte få betalt i exportaffärer.

Exportaffär med EKN

Juridik, avtal och försäkring

Lexly


Lexly

Lexly erbjuder snabb juridisk avtalshjälp på nätet och via telefon. De hjälper dig att hålla koll på rättigheter och skyldigheter i affärsrelationerna och hanterar avtal till fasta priser.
Läs mer om Lexly

Vinge

Vinge

Som en av Sveriges främsta advokatbyråer erbjuder Vinge affärsjuridisk rådgivning och hjälper dig med allt från att hantera riskerna under expansionen till avancerad transaktionsjuridik.
Läs mer om Vinge

Trygg Hansa

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa utformar försäkringslösningar efter just ditt företags förutsättningar, risker och behov av försäkringsskydd.
Läs mer om Trygg Hansa

Strategi och ledarskap

StyrelseAkademien

StyrelseAkademien

StyrelseAkademien är Sveriges största organisation för ägare, styrelser och vd:ar. Föreningen erbjuder utbildning, kompetenshöjning, förmedling och utvärdering av styrelser.
Läs mer om StyrelseAkademien

Rekrytering & talent management

Inhouse

Inhouse

Inhouse hjälper tillväxtföretag att utvecklas med utgångspunkt i personalen. De hjälper dig att identifiera personalstrategiska behov och hitta kvalificerade medarbetare.
Läs mer om Inhouse

SalesOnly

SalesOnly

SalesOnly identifierar ditt strategiska behov av säljkompetens och hjälper dig att rekrytera säljare och säljchefer. De är en av Nordens största aktörer med över 1700 genomförda rekryteringar.
Läs mer om SalesOnly

Oddwork

Oddwork

Oddwork hjälper dig att behålla och attrahera rätt medarbetare genom att stärka din attraktionskraft som arbetsgivare. Är ett kombinerat employer branding- och rekryteringsbolag.
Läs mer om Oddwork

Internationell expansion

Gateway

Gateway

Knäck koden för en framgångsrik USA-etablering. Gateway ger dig nätverken, coachningen och insikterna som behövs för att ta ditt tillväxtföretag över Atlanten.
Läs mer

Kontakta oss

Kontakta din rådgivare eller ring oss för mer information om hur du anpassar Greenhouse efter dina rekommendationer.