Greenhouse Partners

För att kunna hjälpa dig med alla delar av din tillväxtresa etablerar vi kontinuerligt nya samarbeten inom olika expertområden. Här ser du våra aktuella samarbetspartner och vad de kan erbjuda ditt företag.

Att ditt företag får möjlighet att växa är något som gynnar både dig och oss som bank. Därför tar vi inte emot någon ersättning från våra samarbetspartner när du väljer att köpa eller använda deras tjänster.

Aktietorget

Aktietorget är en marknadsplats som gör det möjligt för ditt företag att ta del av externt tillväxtkapital genom en publik notering. 
Läs mer om Aktietorget

Almi

Almi erbjuder möjlighet till finansiering, rådgivning och riskkapital för små och medelstora företag som vill växa.
Läs mer om Almi

Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. De kan bidra med kapital, kunskap och ett brett nätverk som ger ditt företag förutsättningar att växa ännu snabbare. 
Läs mer om Almi Invest

Avtal24

Avtal24 erbjuder snabb juridisk avtalshjälp på nätet och via telefon. De hjälper dig att hålla koll på rättigheter och skyldigheter i affärsrelationerna och hanterar avtal till fasta priser.
Läs mer om Avtal24

Flex

Flex är en ledande, internationell aktör inom produktdesign och hårdvaruproduktion. Flex förverkligar dina produktidéer genom en komplett utvecklingskedja – från konceptfas till distribution.
Läs mer om Flex

FranchiseArkitekt

FranchiseArkitekt gör det möjligt för ditt företag att växa genom franchise. Deras konsulter är med från starten och hjälper dig med allt från juridiska frågor till att rekrytera franchisetagare. 
Läs mer om FranchiseArkitekt

Keiretsu Forum

Keiretsu Forum är ett nätverk av investerare och affärsänglar som gör det möjligt för svenska företag att söka tillväxtkapital – både i Sverige och internationellt.
Läs mer om Keiretsu Forum

Pepins

Med Pepins crowdfundinglösning får företag tillgång till kapital, kunder och marknadsföring i ett enda paket. På handelsplatsen möts både privatpersoner, affärsänglar och riskkapitalbolag.
Läs mer om Pepins

Result

Result erbjuder ett affärsnära utvecklingsprogram som utforskar konkreta tillväxtmöjligheter i ditt företag. Utifrån förutsättningarna får du sedan hjälp att expandera.
Läs mer om Result

SalesOnly

SalesOnly identifierar ditt strategiska behov av säljkompetens och hjälper dig att rekrytera säljare och säljchefer. De är en av Nordens största aktörer med över 1700 genomförda rekryteringar. 
Läs mer om SalesOnly

ScaleUp Academy

ScaleUp Academy har hjälpt tusentals företag att frigöra sin tillväxtpotential. Programmet bygger på en beprövad metodik och best practice från framgångsrika tillväxtbolag över hela världen. 
Läs mer om ScaleUp Academy

StyrelseAkademien

StyrelseAkademien är Sveriges största organisation för ägare, styrelser och vd:ar. Föreningen erbjuder utbildning, kompetenshöjning, förmedling och utvärdering av styrelser.
Läs mer om StyrelseAkademien

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa utformar försäkringslösningar efter just ditt företags förutsättningar, risker och behov av försäkringsskydd.
Läs mer om Trygg Hansa

U.S. Commercial Service

U.S. Commercial Service hjälper dig att förstå och navigera USA:s affärs- och investeringssystem. Du får enkelt tillgång till juridiskt stöd i frågor som relaterar till expansion i USA. 
Läs mer om U.S. Commercial Service

Vinge

Som en av Sveriges främsta advokatbyråer erbjuder Vinge affärsjuridisk rådgivning och hjälper dig med allt från att hantera riskerna under expansionen till avancerad transaktionsjuridik. 
Läs mer om Vinge