Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Oddwork

Hjälper dig att stärka din attraktionskraft som arbetsgivare

Oddwork är experter på att paketera, aktivera och kommunicera ditt arbetsgivarvarumärke till både befintliga och framtida medarbetare.

Vad kan Oddwork erbjuda?

Oddwork hjälper dig att behålla och attrahera rätt medarbetare genom att stärka din attraktionskraft som arbetsgivare. Med utgångspunkt i din situation och företagskultur får du hjälp att utveckla och kommunicera ditt arbetsgivarvarumärke till rätt målgrupper.

Detta kan Oddwork hjälpa dig med:

  • Utveckling och paketering av din företagskultur och ditt arbetsgivarvarumärke
  • Kommunikation och positionering av din företagskultur, arbetsgivarvarumärke och erbjudande till rätt målgrupper via sociala media
  • Rekryteringskampanjer i social media mot de målgrupper du har ambition att rekrytera.

Vem passar tjänsten för?

Oddwork vänder sig till tillväxtföretag med en bevisad affärsmodell, minst 10 miljoner i omsättning och som behöver konkret hjälp med att utveckla sin företagskultur och/ eller att kommunicera sitt arbetsgivarvarumärke till rätt målgrupper för att behålla och attrahera rätt medarbetare.

Det här är Oddwork

Oddwork grundades 2012 och är ett kombinerat employer branding- och rekryteringsbolag. De hjälper företag över hela Sverige att attrahera och behålla sina talanger.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Oddwork kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18 eller maila oss.