Keiretsu Forum Nordics

 

Kapital för tillväxtföretag 

Behöver ditt företag kapital för att fortsätta växa? Genom Keiretsu Forum får du tillgång till kapital och kompetens från ett internationellt nätverk av investerare och affärsänglar.

Vad kan Keiretsu Forum Nordics erbjuda?

Keiretsu Forum ger ditt företag möjlighet att ansöka om kapital från nätverkets medlemmar.

Om din verksamhet kvalificerar sig för att ansöka kommer du först att delta i en utvärderingsprocess. Efter utvärderingen kan du få möjlighet att presentera din affärsidé för investerare på Keiretsus forummöten. Av de företag som har presenterat har ungefär 30 procent erbjudits finansiering.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

Keiretsu Forum fokuserar på tillväxtföretag med en värdering på över 30 miljoner kronor. Investeringarna är ofta på 2–15 miljoner kronor med syftet att möjliggöra fortsatt tillväxt.

Det här är Keiretsu Forum Nordics

Keiretsu Forums verksamhet i Sverige har över 50 investerare och affärsänglar som varje år träffar ungefär 60–70 företag som söker kapital. Medlemmarna har erfarenhet från olika specialistområden och kan därför tillföra både kapital och kompetens till ditt företag.