Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Keiretsu Forum Nordics

Kapital för tillväxtföretag

Behöver ditt företag kapital för att fortsätta växa? Genom Keiretsu Forum får du tillgång till kapital och kompetens från ett internationellt nätverk av investerare och affärsänglar.

Vad kan Keiretsu Forum Nordics erbjuda?

Som kund hos oss kan du få möjlighet att ansöka om kapital från Keiretsu Forums medlemmar genom att prata med din företagsrådgivare.

Om din verksamhet kvalificerar för att ansöka kommer du först att delta i nätverkets utvärderingsprocess. Efter utvärderingen kan du få möjlighet att presentera din affärsidé för investerare på Keiretsus forummöten. Av de företag som har presenterat har ungefär 30 procent erbjudits finansiering.

Vem passar tjänsten för?

Keiretsu Forum fokuserar på tillväxtföretag med en värdering på över 30 miljoner kronor. Investeringarna är ofta på 2–15 miljoner kronor med syftet att möjliggöra fortsatt tillväxt.

Det här är Keiretsu Forum Nordics

Keiretsu Forums verksamhet i Sverige har över 50 investerare och affärsänglar som varje år träffar ungefär 60–70 företag som söker kapital. Medlemmarna har erfarenhet från olika specialistområden och kan därför tillföra både kapital och kompetens till ditt företag.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Keiretsu Forum kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.