Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

FranchiseArkitekt

Expansion genom franchising

Funderar du på att expandera genom franchising? FranchiseArkitekt ger dig tillgång till expertis för att starta och finansiera tillväxten i ditt företag med franchising.

Vad kan FranchiseArkitekt erbjuda?

Genom att träffa en specialist från FranchiseArkitekt får du hjälp att utvärdera ditt företags affärskoncept och möjligheterna att växa genom franchising. Efter utvärderingen kan FranchiseArkitekt genomföra en heldagsworkshop tillsammans med ditt företag. Målet är då att ta fram en plan som kan presenteras för ledningen och styrelsen. FranchiseArkitekt kan sedan hjälpa dig att starta och expandera din franchisekedja.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

FranchiseArkitekt vänder sig till alla tillväxtföretag som ser möjlighet att expandera genom franchising – både i Sverige och internationellt.

Det här är FranchiseArkitekt

FranchiseArkitekt är en ledande aktör som har arbetat med majoriteten av franchisekedjorna i Sverige och Norge samt många av de som har expanderat internationellt. Nätverket består av experter som hjälper företag att starta, finansiera och förändra sina franchisekedjor.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur FranschiseArkitekt kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.