Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Spotlight Stock Market

Kapitalanskaffning genom publik notering

Behöver du tillgång till kapital för att kunna växa? Genom en publik notering på Spotlight Stock Market får du möjlighet att ta in investeringskapital och sprida ägandet av ditt bolag.

Vad kan Spotlight erbjuda?

Spotlight hjälper dig att gå igenom dina möjligheter att ta in investeringskapital genom en publik notering. Du får också hjälp att hitta rådgivare som kan styra arbetet med att förbereda ditt bolag för börsen. Efter noteringen får du löpande stöd med att följa legala informationskrav och hjälp att tillgängliggöra rätt information till investerare. Du får även en egen investor relations-sida, hjälp med nyhetsbevakning och ett verktyg för framtida emissioner.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

Bolag som noteras på Spotlight Stock Market har vanligtvis en värdering på minst 20 miljoner kronor. Företagen söker oftast 10–100 miljoner kronor i kapital.

Det här är Spotlight

Spotlight Stock Market är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolag att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i över 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof och Synthetic MR.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Spotlight Stock Market kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.