Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Trygg-Hansa

Rätt skydd för hela ditt företag

Vad händer med din verksamhet om olyckan skulle vara framme? Trygg-Hansa hjälper dig att se över ditt försäkringsbehov och skräddarsyr en lösning för ditt företag.

Vad kan Trygg-Hansa erbjuda?

Genom att träffa en expert från Trygg-Hansa får du en analys av försäkringsbehoven i din verksamhet och ett förslag på hur du kan skydda ditt företag. Med rätt försäkringsskydd kommer du snabbt igång med verksamheten igen efter eventuella olyckor.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

Trygg-Hansa hjälper dig att hitta rätt försäkringsskydd oavsett hur många anställda ditt företag har, hur stor din omsättning är och vilken bransch du är verksam inom.

Det här är Trygg-Hansa

Trygg-Hansa erbjuder ett heltäckande utbud av sakförsäkringar för företag och privatpersoner. Trygg-Hansa är en del av Codan som även bedriver verksamhet i Danmark och Norge. Tillsammans är bolagen bland de största aktörerna på den skandinaviska försäkringsmarknaden.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Trygg-Hansa kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service