Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Fastighetslån – lån för företag och bostadsrättsföreningar

  • Köp ny fastighet, renovera, ombilda eller bygg om
  • Välj mellan rörlig och fast ränta
  • Individuell återbetalningstid

Finansiera ditt fastighetsprojekt

Fastighetslån passar bra om ditt företag eller din bostadsrättsförening ska köpa en ny fastighet, renovera eller bygga om en befintlig fastighet. Du kan låna till kommersiella fastigheter, hyresfastigheter, villor, fritidshus, bostadsrätter och lantbruksenheter.

Ränta för fastighetslån

Ett fastighetslån går att få med fast eller rörliga räntor och individuellt anpassad återbetalningstid. Om du representerar en bostadsrättsförening under ombildning, så hjälper vi självklart till även med medlemmarnas finansiering.

Prissättningen är individuell och vi försöker anpassa amorteringsplanen utifrån dina behov. Du väljer också om räntan och amorteringen ska betalas månads- eller kvartalsvis – ränta betalas bara på den aktuella låneskulden. 

Lånet ska vara säkerställt med pantbrev med fullt belåningsvärde och den finansierade fastigheten ska över tid visa ett positivt kassaflöde. Belåningsgraden för fastigheten varierar beroende på fastighetstyp.

Kontakta oss så hjälper vi dig med ansökan. Vi kommer att gå igenom uppgifterna och göra en kreditprövning som kommer att ligga grund för vår bedömning och lånets villkor. Godkänner du villkoren kommer vi gemensamt fram till en passande avbetalningsplan.

Ansök om fastighetslån

Kontakta ditt lokala bankkontor eller ring oss direkt så hjälper vi dig med att ansöka om ett fastighetslån.

För en hållbar framtid

Relaterade produkter

Byggnadskredit

För företag och bostadsrättsföreningar som ska bygga om eller bygga nytt och vill ha hjälp med finansieringen.
Byggnadskredit

Grön byggnadskredit

Grön byggnadskredit är en finansieringsform som passar för företag och organisationer som tar miljöhänsyn i samband med nyproduktion.
Grön byggnadskredit

Bostadsrättsförening

Hos oss får du en egen kontaktperson som hjälper dig med hela bostadsrättsförenings ekonomi. Lösningar för både föreningen, medlemmarna och förvaltaren.
Bostadsrättsföreningar

Customer service