Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Butikspaketet

Om SEB:s butikspaket

Med vårt butiks­paket får du det du behöver för att kunna ta betalt i din butik, restaurang eller mot­tagning. I vår samarbets­partners Worldlines paket­erbjudande för betalnings­lösningar ingår både mobil och stationär betal­terminal. Prisvärt, samlat och enkelt att komma igång med. Dessutom har du alltid support även på vardag­kvällar och lördagar.
Läs mer om Kortbetalning i butik

Stationär terminal

Den stationära terminalen ICT 250 är en av marknadens mest avancerade fristående terminaler. Den passar dig som har en butik med kassadisk och bredbandsuppkoppling.

Mobil terminal

Är du ute på mässor och marknader och har behov av att ta betalt på plats? Då är vår mobila terminal IWL 250 perfekt för dig.

Så kommer du igång

Ring vår samarbetspartner Worldline på 08-14 69 40 eller kontakta oss på 0771-62 53 53 så hjälper vi dig. 

Butikspaketet är ett tillval till Företagspaketet och Enkla firman.

För prisuppgifter hänvisar vi till vår samarbetspartner Worldline. Du når Worldline på telefon 08-14 69 99 eller via e-post på sales.sweden@worldline.com.

För fullständig prisinformation, se prislistan.

Villkor för inlösen av korttransaktioner (pdf)
Föreskrifter för försäljning mot betalning med kontokort  (pdf)

Kontakta oss

Kontakta din rådgivare eller Worldline om du vill veta mer.

Relaterad produkt

Dagskassor

Lämna de kontanter du har fått in under dagen till oss. Vi räknar sedan ihop dem, redovisar och sätter in dem på ditt företags konto.
Dagskassor

Customer service