Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Villkor för betalprodukter

Uppdaterade villkor för betalkonton och betaltjänster

I samband med årsskiftet skickar vi ut information om att vi ändrar några av villkoren för betalkonton och betaltjänster, till exempel ditt företags konton, kort och säkerhetslösningar.

De viktigaste förändringarna

Här är de viktigaste förändringarna i korthet.

  • Vi har förtydligat i bestämmelse 1.6.1. att vi har rätt att fakturera moms i efterhand om en momsfri tjänst skulle bedömas som momspliktig av Skatteverket.

  • Vi har uppdaterat bestämmelserna om Klientmedelskonton, läs gärna mer i bestämmelse 3.2.2. Om ditt företag har ett sådant konto kommer du att få mer information om ändringarna.

  • Vi har i bestämmelse 1.5.2 förtydligat att ditt företags tillgång till våra tjänster även kan begränsas i de fall vi inte uppnått tillräcklig kundkännedom enligt gällande penningtvättslagstiftning.

  • Vi har uppdaterat villkoren med en bestämmelse om att vi i vissa fall har möjlighet dra tillbaka en kreditering på ditt företags konto, läs gärna mer i bestämmelse 4.2.7.

Så här läser du villkorsbilagorna

För att du enkelt ska se vad vi har uppdaterat har vi byggt upp dokumentet så här:

  • Under respektive villkor som vi har uppdaterat står det från vilket datum det börjar gälla. Om du vill veta vad som gäller fram till dess hittar du alla gamla villkor i ett eget avsnitt längst bak i dokumentet. Exempelvis Gäller fr.o.m. 2023-03-01 (t.o.m. 2023-02-28 gäller istället villkoret i avsnittet ”Villkor gällande t.o.m. 2023-02-28”).
  • Det datum som står högst upp på första sidan (Gäller fr.o.m. 2022-12-13) är det datum då vi börjar använda den versionen av dokumentet.

Här kan du läsa villkoren i sin helhet och även skriva ut ifall du vill ha en papperskopia av villkoren.

Bilagor

Villkor betalkonton och betaltjänster

Customer service