Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Få råd av experter

Ju bättre förberedd du är, desto större är dina möjligheter att lyckas. Ta chansen att träffa vår samarbetspartner NyföretagarCentrum. Deras företagsrådgivare ger dig kostnadsfri experthjälp när du ska starta eget företag.

NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrum består av cirka 90 lokala kontor, spridda över hela landet. Grundidén är att erbjuda kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag med målet att skapa fler livskraftiga bolag i Sverige.
Boka rådgivning hos NyföretagarCentrum

Tävla med din idé

Ett annat sätt att utvärdera och utveckla din affärsidé är att tävla med den. Venture Cup och Business Challenge är två olika tävlingskoncept för dig som vill komma vidare med din idé och dina planer på att starta eget.

Venture Cup

Venture Cup är Sveriges ledande tävling för den som vill utveckla sin affärsidé och starta företag. Varje år delas 1,8 miljoner kronor ut till affärsidéer och entreprenörer, för att på så sätt kunna bidra till en hållbar svensk tillväxt.
Läs mer hos Venture Cup

Business Challenge

Business Challenge riktar sig till alla mellan 18 och 35 år som har startat eller ska starta ett företag. Här får du chans att få feedback på din affärsmodell från Sveriges främsta företagsledare, experter, riskkapitalister och entreprenörer
Läs mer hos Business Challenge

Varför lönar det sig att satsa på hållbarhet och hur gör man?

Gå vidare i guiden

Är du 16–19 år och drömmer om att starta eget?

Entrepreneur Camp ger dig fem dagar fyllda med inspiration, kunskap och spännande möten. Du får verktygen och insikterna som du behöver för att våga satsa på dina idéer.

Hjälpte den här sidan dig?

Tack för ditt svar.

Customer service