Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Betala och ta betalt

Med effektiva betalrutiner kan du lägga mer tid på affärerna och mindre tid på administration. Vi har tjänsterna du behöver för att både kunna betala och ta betalt i din verksamhet.

Månadspris istället för årspris

Från januari 2019 går vi över från årspriser till månadspriser för våra företagspaket. Kostnaderna kommer att dras månadsvis i efterskott, istället för årsvis i förskott, och redovisas på internetbanken. Du behöver inte göra något själv med anledning av förändringen.

Se fullständiga prislistan

Har du skog eller lantbruk?

Hos oss får du en egen rådgivare som hjälper dig med allt från förmånlig finansiering till rådgivning vid generationsskifte.

Läs mer om skog och lantbruk

Stora, komplexa, internationella affärer?

Är du en av våra stora företagskunder med komplex organisationsstruktur eller internationell verksamhet? Vi hjälper dig med avancerad rådgivning och skräddarsydda finansiella lösningar.

Läs mer om Transaction services

Ändrade villkor

Den 19 april 2020 ändrar vi våra villkor för betaltjänster.

Läs mer om ändringarna


Årets affärsbank – tredje året i rad

Tack vare höga betyg inom kundnöjdhet, service och bemötande har vi för tredje året i rad blivit utsedda till Årets affärsbank av Finans­barometern. En utmärkelse som baseras på intervjuer med närmare 1 500 svenska företag. Läs mer om utmärkelsen

Customer service