Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Förenkla företagets valutasäkring med Easy FX

Easy FX är en tjänst som ger förslag på valutasäkringar med valutaterminer. Med tjänsten kan du göra det enklare att hantera valutarisken i ditt företag.

Investeringar innebär en risk.

Easy FX är en tjänst som ger förslag på valutasäkringar med valutaterminer. Med tjänsten kan du göra det enklare att hantera valutarisken i ditt företag.

Investeringar innebär en risk.

Få förslag på valutasäkring med terminer

Tjänsten Easy FX gör det enklare att se vilka affärer och transaktioner i ditt företag som kan vara bra att valutasäkra genom valutaterminer. Att säkra affärerna med valutaterminer innebär att företaget avtalar om att köpa eller sälja en viss mängd valuta någon gång i framtiden till en bestämd kurs. Det gör att du låser växelkursen.

Förslagen du får med Easy FX baseras antingen på företagets fakturor eller dina prognoser. Här kan du läsa om vad det innebär:

  1. Fakturabaserade valutasäkringar

    För att få fakturabaserade förslag hämtar ditt företag regelbundet alla utestående fakturor från företagets affärs- eller bokföringssystem och laddar upp fakturorna i verktyget Easy FX. Tjänsten läser av vilka fakturor som redan är valutasäkrade och föreslår vilka nya säkringar som bör göras för att det samlade beloppet av alla utestående fakturor ska vara säkrat.
  2. Prognosbaserade valutasäkringar

    Ditt företag kan ladda upp företagets valutapolicy och prognoser om framtida kassaflöden i utländsk valuta till verktyget Easy FX. Utifrån underlaget får du förslag på vilka valutasäkringar som behöver göras totalt sett för att följa ditt företags valutapolicy.

Se hur tjänsten fungerar

I filmen får du en kortfattat beskrivning av hur Easy FX hjälper dig att komma igång med valutasäkringen.

Vad kostar Easy FX och valutasäkring med terminer?

Easy FX är en kostnadsfri tjänst för våra företagskunder. Mer information om hur valutaterminer fungerar hittar du på sidan om valutasäkring.

Valutasäkring – minska företagets valutarisk

Kom igång med tjänsten

Du är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av tjänsten Easy FX.

Om ditt företag har en rådgivare hos oss eller en kontakt på FX Sales kan du vända dig direkt till den personen. Du kan också fylla i uppgifterna i formuläret nedan så kontaktar vi dig.