Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Hästnäring

  • Expertstöd både i verksamhetens ekonomi och din privatekonomi
  • Tillgång till specialister med omfattande branschkunskap
  • Förmånliga lån, förmögenhetsförvaltning och nya nätverk

Att arbeta med hästar är inte vilket jobb som helst. I första hand krävs förstås en djupgående kunskap om djuren och gårdslivet som vardagen kretsar kring. Men utöver det behövs också ett affärsmässigt tänkande. Våra experter delar intresset för hästnäringen, men det vi kan allra bäst är just ekonomi och företagande. Där hjälper vi dig gärna på traven.

En helhet som ger näring åt din verksamhet

Finansiering

Hos oss hittar du förmånlig finansiering för olika delar av häst- och gårdslivet. Utöver finansiering av en hästgård kan det handla om allt från bil och hästtransport till annan utrustning.

Förmögenhetsförvaltning och placeringar

Vår väletablerade förmögenhetsförvaltning tar ett helhetsperspektiv på dina investeringar och eventuell mark eller lantbruksegendom. Om du har en enskild firma hjälper vi dig också att hantera de speciella regler som finns för placeringar.

Sparande med olika syften

Det finns flera skäl att spara både som privatperson och företagare. Det kan till exempel handla om att spara till hästköp, framtida investeringar eller att ha en buffert för sämre tider. Vi hjälper dig att ta fram en plan för både privatekonomin och verksamheten.

Trygghet i din vardag, nu och i framtiden

Genom våra försäkringslösningar kan du, dina anställda och din familj få en ökad trygghet. Vi tar fram en skräddarsydd lösning med pensionssparande, livförsäkring samt sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Årliga samtal och råd när du behöver oss

Varje år ser vi till att ha minst ett affärssamtal med en komplett genomgång av din ekonomi – både som privatperson och företagare.

Specialiststöd i komplexa frågor

Våra experter hjälper dig med komplexa frågor kring hästnäringen och din verksamhet. Genom våra samarbetspartners kan vi även erbjuda specialisthjälp inom områden som skatt och juridik.

Tips om vad du kan tänka på när du ska köpa en gård

Maria Lindahl Gerleman är företagsrådgivare inom gröna näringar hos oss. I filmen delar Maria med sig av några saker du kan tänka på när du ska köpa en gård.

Vill du ta del av eventen för Gröna näringar

Anmäl dig med namn och e-postadress så kommer du få inbjudningar till framtida event inom Gröna näringar

Anmäl dig till inbjudningslistan

 

Våra rådgivare är redo för dina frågor

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.