Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Fixa tjänstepensionen nu på en gång – snabbt, enkelt och helt digitalt

  • Sparande till pensionen
  • Ekonomiskt skydd vid sjukdom
  • Smidig digital administration

När man är egenföretagare behöver man själv ordna den trygghet man skulle haft som anställd. Som en sjukförsäkring som ger ekonomisk ersättning om du skulle bli långvarigt sjuk. Och en tjänstepension som förstärker pensionen från staten.

Men vi vet att det ofta finns annat som brinner mer än att ordna sin tjänstepension. Därför har vi sett till att du som är ensam ägare till ett företag, och anställd i bolaget, kan fixa just detta, snabbt och smidigt, helt digitalt.


Om digital tjänstepension

I den digitala tjänstepensionen ingår ett pensionssparande i fondförsäkring, ekonomiskt skydd vid sjukskrivning och en premiebefrielseförsäkring. Administrationen sköter du enkelt och smidigt digitalt .


Tre steg för att teckna

  1. Logga in och gå igenom checklistan för att säkerställa att paketet passar ditt företags behov
  2. Fyll i dina uppgifter. Därefter räknar vi fram kostnaden för företaget
  3. Kontrollera att uppgifterna är korrekta, signera direkt med BankID eller mobilt BankID. Klart!


Det här ingår i paketet

Sjukförsäkring

Sjukförsäkringen kompenserar dig för förlorad inkomst när du blir långvarigt sjuk – upp till 90 procent av den lön som understiger 7,5 inkomstbasbelopp per år (motsvarar 511 500 kr år 2021). Pengarna betalas ut efter en karenstid på tre månader.

Ålderspension

Din pension kan tidigast betalas ut från när du fyller 55 år och kortaste utbetalningstid är fem år. Om du vill kan du välja längre utbetalningstid.

Premiebefrielse

Premiebefrielse är en försäkring som betalar hela premien för ålderspensionen om du blir sjukskriven längre tid än 90 dagar.

Logga in och teckna

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att teckna den digitala tjänstepensionen?
Ring Kundservice företag i SEB så hjälper vi dig. Vi har öppet vardagar 8–20 samt lördag–söndag kl 10–20.