Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Klubben – ett forum för kvinnligt företagande

Entreprenörskap och fler företag som växer skapar ett bättre samhälle. Genom Klubben får kvinnliga företagare möjlighet att utbyta erfarenheter och inspireras av varandra.

Omkring en tredjedel av företagarna i Sverige är kvinnor. Det samma gäller för andelen kvinnliga företrädare för svenska företag. Därför består också många av nätverken inom företagsvärlden till stor del av män. Därför skapade vi Klubben – en arena där framgångsrika kvinnliga företagare kan mötas och samverka.

Är Klubben något för dig?

Det stora värdet i Klubben är den framåtanda och problemlösningsförmåga som uppstår när medlemmarna möts. Dessutom bjuds det på inspirerande föreläsningar på olika teman.

Klubben är ett affärsnätverk för dig som är:

  • Grundare eller huvudägare till eller företrädare för ett bolag som omsätter minst 10 miljoner kronor.
  • Framstående position i näringslivet.
  • VD i bolag som omsätter 200 msek eller mer.

Som medlem är det viktigt att du deltar i minst hälften av de fyra träffar som anordnas inom Klubben varje år. Du behöver också ha en genuin vilja att supporta andra medlemmar och att ta din egen verksamhet vidare till nästa nivå. Allt som sägs och diskuteras i Klubben omfattas av tystnadsplikt.

Klubben är en del av entreprenörstrappan, bankens samarbeten för att stärka entreprenörskap.

Läs mer om det här

Sagt om Klubben

Så här säger tre av medlemmarna om sina erfarenheter av Klubben:

”Jag gillar möjligheten att träffa andra inspirerande kvinnor. Det ger energi. Man kommer alltid härifrån med en positiv känsla.”

”När man är här kan man släppa på vd-rollen och prata som kompisar. Det blir lättare att ventilera ett problem. Det är peppande att se att det finns andra som har samma problem.”

”Det är härligt att få vara i en zon där man kan dela med sig av hur det är att ha personal, hur det är att växa och hur det är att vara en entreprenöriell person.”

Vill du veta mer?

Vill du bli medlem eller har ytterligare frågor om Klubben är du välkommen att kontakta oss.

Sara Isaksson
Företagsmarknadschef Vasastan
sara.isaksson@seb.se
070-762 10 04

Alternativt

Özge Özen Zink
Partnership Manager for Entrepreneurs
ozge.ozenzink@seb.se

Customer service