Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

C&I Online

För företag verksamma i flera länder

  • Få ekonomisk översikt och kontroll
  • Betala flexibelt inom och utanför Sverige
  • Hantera fullmakter och användare digitalt

För företag verksamma i flera länder

  • Få ekonomisk översikt och kontroll
  • Betala flexibelt inom och utanför Sverige
  • Hantera fullmakter och användare digitalt

Om C&I Online

C&I Online är vår internetbank för stora företag och institutioner. Tjänsten passar främst för organisationer som behöver en enkel översikt över sina dotterbolag i världen. C&I Online finns på sju olika språk och du kan även använda tjänsterna på din mobil eller surfplatta.

Betalningar och likviditetshantering

Du får enkelt en översikt av företagets betalningar, saldon, transaktioner och kontostrukturer. Dessutom kan du se företagets tillgångar i andra banker – både i Sverige och i andra länder. Med C&I Online får du även tillgång till lokala och internationella konto- och betaltyper, filhanteringstjänster, administration av cash pool-lösningar och rapporteringstjänster.

Behörighetsadministration

Du kan själv administrera användare och behörigheter för alla företagets bolag och dotterbolag direkt i C&I Online.

Värdepapperstjänster

Genom C&I Online kan du hantera företagets värdepappersdepåer digitalt. Du får en överblick av innehavet och kan enkelt lägga in utländska värdepappersinstruktioner, köpa och sälja fonder och svara på bolagshändelser.

Valutahandel

Valutahandelstjänsten i C&I Online ger dig möjlighet att handla valutor i realtid. De instrument som ingår i tjänsten är avista, termin, swap och nedskrivning. Du får en bra översikt och enkel tillgång till funktioner som utestående affärer, sök, analys, genomförda affärer och bekräftelser. Dessutom kan du ta fram valutagrafer och läsa vår Research.

C&I Online Analys

Analystjänsten i C&I online är skräddarsydd för att erbjuda dig som kund möjligheten att analysera trender, simulera och ge en bra översikt över kontostrukturer och balansrelaterad data. Detta kan ge värdefulla insikter som underlättar det mer långsiktiga strategiska beslutsfattandet samt det dagliga arbetet kring likviditetshantering och relaterade områden.

Kontakta oss

Har du frågor om C&I Online? Ring oss så hjälper vi dig med dina frågor.
Vi har öppet måndag–fredag 8:30–17.