Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Integrationsalternativ mot SEB för dig som affärssystemleverantör

Direktintegration mot SEB

Har du många SEB-kunder idag samt kunskapen och resurserna som krävs för att upprätthålla en teknisk direktintegration mot SEB så kan detta vara ett alternativ för dig. En direktintegration kräver ett integrationsavtal med SEB, som kommer att baseras på ett ömsesidigt affärsbaserat beslut. Den som är direktintegrerad med SEB bör vara direktintegrerad mot en majoritet av Sveriges större banker.

Direktintegration över internet bygger på säkra kommunikationsprotokoll. SEB stöder både SFTP och AS2 (krypterade kommunikationsprotokoll).

Du som affärsystemleverantör kommer även att omfattas av SEB:s digitala anslutningsprocess där dina SEB-kunder enkelt kan integrera sig mot din lösning och automatiskt bli redo för ISO-formatet.

Om direktintegrering med SEB, inklusive kontaktuppgifter (engelska)

File Integration Service Providers

Anslutning till någon av SEB:s valda bankintegratörer

Vill du ha en automatiserad lösning för överföring av betalfiler och återrapportering utan att investera i en teknisk direktintegration med varje större bank på marknaden kan du välja att starta ett samarbete med en bankintegratör ansluten till SEB. Vilka bankintegratörer SEB samarbetar med hittar du längst ner på sidan seb.se/erp.

När du väl har ett samarbete med någon av SEB:s anslutna bankintegratörer kan dina SEB-kunder enkelt välja din bankintegratör via SEB:s digitala anslutning, ”Automatisk bokföring”.

Bankintegratörer SEB samarbetar med

Läs mer och anslut till Automatisera din bokföring

Checklista för automatisk uppladdning via bankintegratör

I checklistan hittar du mer information om hur du som affärsystemleverantör går tillväga, samt information att ge ut till dina SEB-kunder.