Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Verktyg för ditt företagande

Här har vi samlat våra mest använda digitala tjänster som hjälper dig att sköta dina vardagsaffärer. Du hittar även information om våra olika appar, och hur man gör för att installera dem.

C&I Online

Vår internetbank för stora företag och institutioner. Tjänsten passar främst för organisationer som behöver en enkel översikt över sina dotterbolag i världen.

Gå till C&I Online

Internetbanken företag

Med internetbanken företag får du en bättre överblick av företagets ekonomi och kan hantera företagets alla betalningar när du vill.

Gå till Internetbanken företag

Koppla ditt affärssystem – se låneutrymme

När du kopplar ditt affärssystem till oss kan vi räkna ut ett preliminärt låneutrymme dagligen, och du kan ansöka om finansiering snabbt och enkelt.

Så kan du se företagets låneutrymme

Swish för företagare

Med Swish kan du snabbt, enkelt och säkert ta emot Swishbetalningar från privatpersoner.

Swish företag

BankID på kort

Det är en elektronisk id-handling som är lika personlig som ett fysiskt id-kort eller körkort. E-legitimationen använder du på internet för att legitimera dig och skriva under handlingar elektroniskt.

BankID på kort

BankID i dina tjänster

Med BankID kan dina kunder enkelt och säkert använda en väl etablerad e-legitimation för att logga in och legitimera sig på din webbplats.

E-legitimation för din webbplats

Digipass

Digipassen är en personlig säkerhetsdosa som du använder tillsammans med ditt personnummer när du till exempel loggar in på internetbanken eller signerar räkningar.

Digipass

Customer service