Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Verktyg för ditt företagande

Här har vi samlat våra mest använda digitala tjänster som hjälper dig att sköta dina vardagsaffärer. Du hittar även information om våra olika appar, och hur man gör för att installera dem.

Mobilt BankID

Mobilt BankID är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor. Du använder den för att enkelt logga in och legitimera dig på internetbanken och många andra e-tjänster.
Mobilt BankID

BankID på kort

Det är en elektronisk id-handling som är lika personlig som ett fysiskt id-kort eller körkort. E-legitimationen använder du på internet för att legitimera dig och skriva under handlingar elektroniskt.
BankID på kort

Digipass

Digipassen är en personlig säkerhetsdosa som du använder tillsammans med ditt personnummer när du till exempel loggar in på internetbanken eller signerar räkningar.
Digipass

Swish företag

Med Swish företag kan du snabbt, enkelt och säkert ta emot Swishbetalningar från privatpersoner.
Swish företag

Swish handel

Swish handel är en tjänst för företag, föreningar och myndigheter som vill erbjuda Swish som betalalternativ i sin webbutik eller mobilapp.
Swish handel

C&I Online

Vår internetbank för stora företag och institutioner. Tjänsten passar främst för organisationer som behöver en enkel översikt över sina dotterbolag i världen.
C&I Online

BankID i dina tjänster

Med BankID kan dina kunder enkelt och säkert använda en väl etablerad e-legitimation för att logga in och legitimera sig på din webbplats.
E-legitimation för din webbplats

Customer service