Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB på Brunnby lantbruksdagar

Kom förbi oss på Brunnby lantbruksdagar 3-4 juli. Ta en kopp kaffe och vila benen en stund medan du hälsar på våra experter inom skog och lantbruk. Kanske har du sett något intressant på mässan som du vill köpa? Passa då på att prata finansiering med oss.

Vår bankbuss.

Passa på att göra dina bankärenden

Med oss på mässan i år igen har vi vårt mobila bankkontor. Så passa på att ställa frågor om din ekonomi, boka tid för rådgivning eller göra bankärenden. Du hittar oss i monter 158.

Sveriges centralaste lantbruksmässa

Brunnby Lantbrukardagar 2018 den 4-5 juli blev en riktig succé – med över 5 900 besökare, fint väder, massor av maskiner och demonstrationer.

Du kan se och testa maskiner och verktyg i sin naturliga miljö, delta i intressanta seminarier, besöka demofältet med jordbearbetning och sådd och träffa branschkollegor och leverantörer.

Våra experter inom lantbruk och ekonomi finns på plats i monter 158. Kom gärna förbi så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig med bank och personförsäkringsfrågor som är viktiga för dig, familjen och företaget.

Har du frågor redan nu om vårt erbjudande till dig? Hör av dig till Joakim Larsson, som är ansvarig för skog och lantbruk på SEB, på telefon 070-739 10 87 eller mejl joakim.larsson@seb.se

Öppettider 2019

  • onsdag 3 juli kl 9-17
  • torsdag 4 juli kl 9-17

Besök även webbplatsen.
Brunnby lantbruksdagar

Vad är din skörd värd om tolv månader?

Med prissäkring vet du på förhand hur mycket du får betalt och kan planera din ekonomi, oavsett vad som händer med marknadspriserna. Vår skog- och lantbruksexpert går igenom hur det fungerar och vad du bör tänka på.
Läs Joakims inlägg på Make it

Customer service