SEB på Brunnby lantbruksdagar

Kom förbi oss på Brunnby lantbruksdagar 4-5 juli. Ta en kopp kaffe och vila benen en stund medan du hälsar på våra experter inom Skog och lantbruk. Kanske har du sett något intressant på mässan som du vill köpa? Vi berättar gärna om vår maskinfinansiering.

Passa på att göra dina bankärenden

Med oss på mässan i år har vi också ett mobilt bankkontor. Så passa på att ställa frågor om din ekonomi, boka tid för rådgivning eller göra bankärenden. Du hittar oss i monter 133.

Sveriges centralaste lantbruksmässa

Med 125 utställare, nära 5 000 besökare och vackert sommarväder blev förra årets mässa en riktig succé. I år fortsätter Brunnby lantbruksdagar i samma framgångsrika spår. Du kan se och testa maskiner och verktyg i sin naturliga miljö, delta i intressanta seminarier, besöka demofältet med jordbearbetning och sådd och träffa branschkollegor och leverantörer.

Våra experter inom lantbruk, ekonomi och juridik finns på plats i monter 133. Kom gärna förbi så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig med frågor som är viktiga för dig, familjen och företaget. Passa även på att göra dina bankärenden i vår bankbuss som finns på plats båda dagarna.

Har du frågor redan nu om vårt erbjudande till dig? Hör av dig till Joakim Larsson, som är ansvarig för skog och lantbruk på SEB, på telefon 070-739 10 87 eller mejl joakim.larsson@seb.se

Hitta hit

Adress: Brunnby Gård, 725 97 Västerås