Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Program

Delta i något av våra skräddarsydda program och få kunskap om hur du får ditt företag att växa. Vi ger dig konkreta verktyg, metoder och stöd från erfarna entreprenörer och experter inom tillväxt.

Ignite

Ignite workshops ger dig proffshjälp från några av Sveriges mest erfarna tillväxtentreprenörer och mynnar ut i en företagsspecifik actionplan samt insikterna som får din tillväxtsatsning att blixtra till.

Läs mer om Ignite

Scale Up Intensive

Programmet Scale Up Intensive bygger på den beprövade scaling up-metodiken där man har sållat ut de bästa verktygen, strategierna och principerna för att ge dig som entreprenör de optimala förutsättningar att skala upp. Det unika med metodiken är att den är lika kraftfull oavsett bransch. Det handlar ytterst om hur du som ledare kan övervinna utmaningar och hinder som alla företag i tillväxt ställs inför på det mest effektiva sättet.

Läs mer om Scale Up Intensive

Bli kund hos oss

Bli företagskund hos oss och ta del av allt Greenhouse har att erbjuda.

Bli kund

Kontakta oss

För mer information om hur vi kan hjälpa dig, kontakta våra rådgivare vardagar 8–18.