Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

StyrelseAkademien

Professionellt styrelsearbete för ökad tillväxt

Kan din styrelse bli bättre på att stötta företagets tillväxt? Genom StyrelseAkademien får du tillgång till ett stort utbud av tjänster för utbildning, kompetenshöjning, förmedling och utvärdering.

Vad kan StyrelseAkademien erbjuda?

StyrelseAkademien låter dig träffa en av deras experter som gör en analys av ditt företags situation, önskemål och behov. Därefter kan StyrelseAkademien hjälpa dig med:

  • Utbildning och kompetenshöjning inom styrelsearbete
  • Styrelse- och vd-utvärderingar för att identifiera områden som behöver utvecklas eller kompletteras
  • Förmedling av styrelseledamöter från Sveriges största kandidatbank.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

StyrelseAkademiens tjänster passar små och medelstora företag i alla branscher och tillväxtfaser.

Det här är StyrelseAkademien

StyrelseAkademien är en ideell förening som arbetar för att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering, förmedling, opinionsbildning och nätverkande. Föreningen består av 17 regionala medlemsföreningar som tillsammans har 6 700 medlemmar.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om hur StyrelseAkademien kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service