Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Klubben – ett forum för kvinnligt företagande

Två kvinnor som samtalar

Entreprenörskap och fler företag som växer skapar ett bättre samhälle. Genom Klubben får kvinnliga företagare möjlighet att utbyta erfarenheter och inspireras av varandra.

Omkring en tredjedel av företagarna i Sverige är kvinnor. Det samma gäller för andelen kvinnliga företrädare för svenska företag. Därför består också många av nätverken inom företagsvärlden till stor del av män. Därför skapade vi Klubben – en arena där framgångsrika kvinnliga företagare kan mötas och samverka.

Är Klubben något för dig?

Det stora värdet i Klubben är den framåtanda och problemlösningsförmåga som uppstår när medlemmarna möts. Dessutom bjuds det på inspirerande föreläsningar på olika teman.

I dagsläget har Klubben cirka 60 medlemmar och riktar sig till dig som är:

  • Kvinna
  • Grundare eller huvudägare till eller företrädare för ett bolag som omsätter minst 10 miljoner kronor

Som medlem är det viktigt att du deltar i minst hälften av de fyra träffar som anordnas inom Klubben varje år. Du behöver också ha en genuin vilja att supporta andra medlemmar och att ta din egen verksamhet vidare till nästa nivå. Allt som sägs och diskuteras i Klubben omfattas av tystnadsplikt.

Sagt om Klubben

Så här säger tre av medlemmarna om sina erfarenheter av Klubben:

”Jag gillar möjligheten att träffa andra inspirerande kvinnor. Det ger energi. Man kommer alltid härifrån med en positiv känsla.”

”När man är här kan man släppa på vd-rollen och prata som kompisar. Det blir lättare att ventilera ett problem. Det är peppande att se att det finns andra som har samma problem.”

”Det är härligt att få vara i en zon där man kan dela med sig av hur det är att ha personal, hur det är att växa och hur det är att vara en entreprenöriell person.”

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer eller bli medlen i Klubben kontaktar du Eva-Lotta Andersson: 

eva-lotta.andersson@seb.se

070-5524913

Customer service