Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Leasing och avbetalning

Finansiera din företagsbil eller andra objekt genom leasing eller avbetalning. Vid leasing hyr du av oss och momsen är helt eller delvis avdragsgill. Väljer du avbetalning fungerar objektet eller utrustningen som säkerhet och företaget står som ägare och gör egna avskrivningar. Vi hjälper dig att hitta en finansieringslösning som bäst passar dina behov.

Vad vi kan erbjuda dig och ditt företag

  • Rådgivning av en expert

    Hos oss får du hjälp av erfarna produktspecialister som är väl insatta i din bransch – oavsett om det är tjänsteföretag, verkstad, entreprenad eller transportbranschen.
  • Rätt typ av finansiering

    Vi hjälper dig att hitta en finansieringslösning som bäst passar dina behov. Allt utifrån hur du ska använda objektet och vilken typ av objekt du är intresserad av.
  • Vi sköter allt det praktiska

    Vi är helt leverantörsoberoende och hjälper till med allt det praktiska. Allt från att kontakta leverantören, beställa fordon eller maskin till att teckna avtal.

Allt om leasing och avbetalning

Kontakta oss

Ring oss så hjälper vi dig.

Måndag, tisdag och torsdag: 9–16
Onsdag: 10–16
Fredag: 9–16

Customer service