Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

SEB Corporate ePay (tidigare E-handelskonto)

Om SEB Corporate ePay (tidigare E-handelskonto)

Behöver medarbetarna på ditt företag ofta göra inköp online, till exempel flygbiljetter eller reklam? Med SEB Corporate ePay slipper de använda sina egna kort när de handlar. Andra användningsområden är återkommande köp som till exempel abonnemang eller prenumerationer som betalas av företaget. Alla inköp samlas på en gemensam faktura som skickas direkt till företaget. Du kan välja att få fakturan skickad digitalt en gång i månaden och anpassad för att fungera med ditt företags ekonomisystem.

SEB Corporate ePay har upp till 45 dagars räntefri kredit, ingen övre köpgräns och fungerar hos alla nätbutiker som accepterar Mastercard.

Vid inköp av flygbiljetter visas information som passagerarnamn, biljettnummer, avresa och resrutt – något som förenklar för den som godkänner utlägget.

Betaltiden på fakturan är normalt 10 dagar. Skulle företaget behöva mer tid finns det möjlighet att ansöka om 10 dagars extra betaltid för 175 kronor om året.

Få ut mer av ditt företagskort

Med våra tillvalstjänster Kortadmin, Automatiserad utläggshantering och Resekonto får du all hjälp du behöver för att minska administrationen och förenkla bokföringen.
Läs mer

Ansök om autogiro

Autogiro (pdf)

Ansök om förlängd betaltid

Förlängd betaltid – företag har betalningsansvar (pdf)

Årspris per konto: 300 kronor.

För fullständig prisinformation, se prislistan.

Kontakta oss

Ring oss ifall du har några frågor.

När du betalar med kort i andra valutor än svenska kronor

För att underlätta för dig som kund har vi har tagit fram ett verktyg som gör det enklare för dig att jämföra valutaväxlingskostnader vid kortbetalningar.

Till valutaväxlingsverktyget

Snabbhjälp

Spärra kort

Ring oss på +46 774 24 24 24. Vi har öppet dygnet runt, alla dagar. 
Läs mer om att spärra kort

Reklamera ett kortköp

Här kan du reklamera köp eller uttag på ditt kort om någonting har gått fel.
Läs mer om hur du reklamerar ett kortköp

Se dina fakturor i Mitt SEB Corporate

Mitt SEB Corporate är ett onlineverktyg där du kan se alla dina inköp. Passar dig som inte har tillgång till en mobiltelefon via jobbet.
Logga in på Mitt SEB Corporate

Customer service