Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Internetbanken företag

Samla företagets ekonomi

  • Hantera företagets alla betalningar
  • Skala bort merarbete
  • Personlig service dygnet runt
  • Hantera behörigheter

Med internetbanken företag får du en bättre överblick av företagets ekonomi – dygnet runt. Direkt när du loggar in ser du dina konton och väljer därefter vad du vill fördjupa dig i. Det ger dig en oersättlig kontroll över ditt företag.

Betala

Naturligtvis sköter du företagets alla betalningar via internetbanken, både inrikes- och utrikesbetalningar. Du kan hantera det mesta, från fakturor och plusgirobetalningar till löner och leverantörsbetalningar.

Effektivisera

Nu finns möjligheten att hantera ert företags användarfullmakter inne på Internetbanken Företag. Det gör att ni snabbt och enkelt kan lägga upp, ändra och avsluta företagets användarfullmakter. Ni utser en eller flera behörighetsadministratörer som kan hantera behörigheter ensam eller två i förening. Vi hjälper dig att komma igång.   

Placera

Här samlar du företagets placeringar i en överskådlig struktur, läser börs- och finansinformation och handlar enkelt med aktier och fonder.

Filkommunikation

Med tjänsten Filkommunikation kan du skicka och ta emot betalningar till och från Bankgirot direkt via internetbanken. Det enda du behöver för att komma igång är ett ekonomisystem som kan skapa betalningsfiler.

Tjänster inom Filkommunikation:
Leverantörsbetalningar
Bankgiro Inbetalningar
Löner via fil till Bankgirot

E-faktura

Det finns många fördelar med att skicka fakturor elektroniskt. Genom att använda vår tjänst E-faktura företag sparar ditt företag pengar på minskade utskrifter, kuvertering och porto, plus att du gör en bra insats för miljön.
Mer om e-faktura

Balance reporting

Balance reporting, eller global balansrapportering, är en tjänst inom internetbanken som gör det möjligt för ditt företag att få kontoinformation från alla företagets konton i världen, både konton i SEB och i andra banker.

Valutahandel

Valutahandel gör det möjligt för dig som använder internetbanken företag att enkelt utföra dina valutaaffärer. Du kan göra avista-, termins- och swapaffärer. Valutahandel ingår i internetbanken företags ordinarie utbud och medför därför ingen extra avgift.

Pris per månad inklusive Betalservice: 60 kr.

Skaffar du Företagspaketet ingår internetbanken för företag och en rad andra tjänster för dig som företagare.

Beställ engagemangsbesked

Logga in och beställ engagemangsbesked

Månadspris istället för årspris

Från januari 2019 går vi över från årspriser till månadspriser för våra företagspaket. Kostnaderna kommer att dras månadsvis i efterskott, istället för årsvis i förskott, och redovisas på internetbanken. Du behöver inte göra något själv med anledning av förändringen. 
Se fullständiga prislistan

Customer service