Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Skogsbruk

  • Konton och tjänster anpassade för dig som äger skog
  • Experthjälp för både verksamhetens och din privata ekonomi
  • Konkurrenskraftiga lån och finansiering utifrån dina behov

För att driva ett framgångsrikt skogsbruk räcker det inte med traditionella banktjänster. Med vår helhetslösning får du snabb tillgång till experter, nya nätverk och en personlig kontakt som förstår dina utmaningar.

Lån för dig som skogsägare

Grönt lån för certifierat skogsbruk

Du som har skog och bedriver ett hållbart skogsbruk kan ansöka om vårt gröna lån för certifierat skogsbruk. Med lånet kan du finansiera skog, skogsbruk och skogsfrämjande åtgärder.

Aktuella räntor

Alla aktuella räntor
3,20 %
Skogslikvidkonto
3,20 %
Skogskonto
3,20 %
Skogsskadekonto

Ett erbjudande med flera grenar

Finansiering

Hos oss hittar du finansieringslösningar som är speciellt anpassade för skogsegendomar. Vi erbjuder också avverkningslån i väntan på skogslikvider och lån med bra villkor för maskiner och andra investeringar i din verksamhet.

Förmögenhetsförvaltning och placeringar

Vår väletablerade förmögenhetsförvaltning tar ett helhetsperspektiv på dina investeringar i och utanför skogen. Vi hjälper även dig som enskild näringsidkare att hantera de speciella reglerna som finns för placeringar.

Generationsskifte

En viktig fråga för många skogsägare är hanteringen av ett generationsskifte. Vi hjälper dig att navigera hur överlåtelsen ska gå till och säkerställer att du får tillgång till rätt expertis utifrån din situation.

Trygghet i din vardag, nu och i framtiden

Genom våra försäkringslösningar kan du, dina anställda och din familj få en ökad trygghet. Vi tar fram en komplett lösning med pensionssparande, livförsäkringar samt sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Årliga samtal och råd när du behöver oss

Varje år ser vi till att ha minst ett affärssamtal med en komplett genomgång av din ekonomi – både som privatperson och företagare.

Specialiststöd i komplexa frågor

Våra skog- och lantbruksexperter hjälper dig med komplexa frågor kring ditt skogsägande. Genom våra samarbetspartners kan vi även erbjuda specialisthjälp inom områden som skatt och juridik.

Sparande med olika syften

Det finns flera skäl att spara både som företagare och privatperson. Det kan till exempel handla om framtida investeringar eller att ha en buffert för sämre tider. Vi hjälper dig att ta fram en plan både för privatekonomin och verksamheten.

Våra rådgivare är redo för dina frågor

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.