Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Avbetalning för företag

Finansieringen anpassas till objektets värde och din verksamhet och du kan amortera eller betala av hela restskulden när du vill. Du kan dra av räntekostnaderna.

Avbetalning ger dig möjligheten att äga objektet samtidigt som du sprider kostnaderna över tid. Istället för att göra en stor initial investering kan du anpassa finansieringen till objektet och dess användning i din verksamhet. Det är ett bra alternativ när ditt företag behöver utrustning utan att belasta kassaflödet.

Ett flexibelt och tryggt sätt att finansiera din investering

Behöver ditt företag öka kapaciteten eller investera i nya maskiner för en mer hållbar verksamhet? Vi är helt leverantörs­oberoende och sköter allt det praktiska oavsett om det gäller en tjänstebil, en begagnad grävmaskin eller nya bränsle­snålare maskiner och fordon.

Vid avbetalning äger ditt företag objektet och gör avskrivningarna. Du betalar amortering och ränta månadsvis i efterhand. Avbetalningens storlek beror på objektets pris, hur lång avbetalnings­period du väljer, kontant­insatsen och den aktuella räntan.

Du kan göra extra amorteringar eller helt betala av den återstående skulden när som helst. Det ger dig både flexibilitet och trygghet, särskilt om ni på ditt företag är osäkra på hur länge ni kommer att behöva objektet.

Grön avbetalning för bilar

Du kan skaffa personbil eller lätt lastbil med vår gröna avbetalning. För att kunna göra det krävs det att fordonet drivs helt på el. Då uppfylls kravet för att finansiera avbetalningen med vår gröna obligation, som investerar i insatser med målet att skapa en mer hållbar framtid.  

Kontakta oss

Ring oss så hjälper vi dig.

Måndag, tisdag och torsdag: 9–16
Onsdag: 10–16
Fredag: 9–16

Inte kund hos oss än?

Upptäck vårt företagspaket med extra trygghet. Du får halva priset på företagsförsäkring i 1 år (värde från 2 000 kr) och kostnadsfri sjukförsäkring i 2 år (värde 1 400 kr).

Läs om hur du blir företagskund