Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Online Trade Finance

Online Trade Finance (OTF) är ett internetbaserat trade finance-system som hjälper företag och koncerner att förbättra hanteringen av exportremburser, importremburser, direktinkasson och garantier. I tjänsten ingår ett enkelt och effektivt rapporteringssystem där du bland annat kan se historik, betalningar och utestående transaktioner samt skapa egna rapporter över företagets hela handelsfinansiering.

Hur fungerar Online Trade Finance?

Online Trade Finance fungerar som en vanlig internetbanktjänst. Du godkänner alla transaktioner med hjälp av digipassen och kan enkelt följa upp dem och övervaka företagets internationella transaktioner. Du kan även kommunicera direkt med SEB:s experter på dokumenthantering och sparar på så sätt tid på administration. För att du ska kunna använda systemet så effektivt som möjligt utbildar vi dig som ny användare.

Vad kostar det?

Tjänsten är kostnadsfri.

Tillval

Med Auto LC PO kan du koppla upp ditt företags inköpsordersystem till Online Trade Finance och därmed automatisera uppgifterna mellan inköpsorder och rembursansökan.

Kontakta oss för att komma igång

Kontakta oss på telefonnummer 031-62 12 50 eller via e-post TFClientServicesGbg@seb.se för att få en demonstration av systemet eller för att begära påloggning till vår demo.