Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Mentor Inclusion – powered by SEB

Att tidigt lära sig om mångfald, inkludering, normer och fördomar är viktigt. Det lägger grunden till ett framgångsrikt samhälle där olika erfarenheter och kompetenser får komma till användning och driva utvecklingen framåt. Genom att ge alla människor samma möjligheter och bemöta varandra med respekt kan vi tillsammans skapa en bättre värld, både idag och i framtiden.

Så funkar det

Utbildningen tar cirka 55 minuter att genomföra och består av korta texter varvat med filmer och reflektionsfrågor. På slutet får du göra ett quiz. Klarar du det får du ett digitalt diplom som intygar att du gått utbildningen.

Det går bra att göra utbildningen individuellt på egen hand. För klubbar, föreningar och skolklasser som vill göra den gemensamt finns även ett handledarmaterial inne i utbildningen. Handledarmaterialet är en fördjupning med olika övningar till varje kapitel.

Hämta din länk till utbildningen

Ta del av handledarmaterialet

Customer service