Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Resekonto – Travel Account Concept (TAC)

Ring oss gärna på 08-14 68 60 om du vill veta mer eller ansöka om Resekonto.

Om Resekonto

Resekonto är en fakturalösning för inköp av resor som kan effektivisera stora delar av företagets reseprocesser. Med Resekonto faktureras alla inköp hos upphandlade affärsresebyråer och andra reseleverantörer på en och samma faktura. Färre fakturor innebär enklare administration samt bättre kontroll och uppföljning av de samlade resekostnaderna.

Vi erbjuder Resekonto i samarbete med Diners Club och tjänsten fungerar för köp av resor hos alla större resebyråer i Skandinavien. Det är idag den mest konkurrenskraftiga och flexibla produkten i sitt slag på marknaden. Självklart ingår en kompletterande reseförsäkring med bland annat avbeställningsskydd.

Fler fördelar med att använda Resekonto

  • Skräddarsy fakturorna efter företagets redovisningsrutiner
  • Möjlighet att få elektroniska filer till de flesta reseräknings – och ekonomisystem
  • Uppföljning med anpassad statistik

Villkor

Generella villkor fr o m 2023-11-30 (pdf på engelska)

Kontakta oss

Ring eller maila oss så berättar vi mer.

När du betalar med kort i andra valutor än svenska kronor

För att underlätta för dig som kund har vi tagit fram ett verktyg som gör det enklare för dig att jämföra valutaväxlingskostnader vid kortbetalningar.

Till valutaväxlingsverktyget