Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Villkor för betalprodukter

Vi uppdaterar våra villkor för betalkonton och betaltjänster för företag

Den 1 mars 2019 ändrar vi några av villkoren för ditt företags betalkonton och betaltjänster, till exempel konton, kort och säkerhetslösningar.

De viktigaste förändringarna

  • Vi har uppdaterat bestämmelserna om Klientmedelskonton, läs gärna mer i bestämmelse 3.2.2. Om ditt företag har den här typen av konto kommer du att få mer information.
  • Vi har förtydligat bestämmelserna 1.5.6.2 och 1.5.6.3 om företagets behöriga användares ansvar för att skydda sina personliga koder och säkerhetslösningar, till exempel Mobilt BankID och Digipass.
  • Vi har börjat ta betalt månadsvis istället för årsvis för vissa av våra tjänster och i samband med det har vi förtydligat bestämmelse 1.6.2.

Du behöver inte göra något

Om ditt företag accepterar villkorsändringarna behöver du inte göra något. Annars kan ditt företag utan kostnad säga upp enstaka tjänster eller hela avtalet före den 28 februari 2019. Så här läser du villkorsbilagorna

För att du enkelt ska se vad vi har uppdaterat har vi byggt upp dokumentet så här:

  • Under respektive villkor som vi har uppdaterat står det från vilket datum det börjar gälla. Om du vill veta vad som gäller fram till dess hittar du alla gamla villkor i ett eget avsnitt längst bak i dokumentet. Exempelvis: Gäller fr.o.m. 2019-04-01 (t.o.m. 2019-03-31 gäller istället villkoret i avsnittet ”Villkor gällande t.o.m. 2019-03-31”).
  • Det datum som står högst upp på första sidan (Gäller fr.o.m. xxxx-xx-xx) är det datum då vi börjar använda den versionen av dokumentet.

Bilagor

Villkor betalkonton och betaltjänster
Terms and conditions in English

Customer service