Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Villkor för betalprodukter

Uppdaterade priser och villkor för betalkonton och betaltjänster

I samband med årsskiftet skickar vi ut information om att vi ändrar några av villkoren och priserna för betalkonton och betaltjänster, till exempel ditt företags konton, kort och säkerhetslösningar.

De viktigaste förändringarna

Nya priser

Från och med den 1 mars 2022 höjer vi våra priser för att kunna fortsätta att förnya och investera i nya, vassa lösningar som till exempel smarta digitala betaltjänster. Senaste gången vi höjde våra priser var 2017

  • Priset för vårt paket Enkla firman höjs från 50 kr/månad till 80 kr/månad
  • Priset för vårt Företagspaket höjs från 100 kr/månad till 120 kr/månad

Nya villkor

Samtidigt ändrar vi även några av villkoren för dina betalkonton och betaltjänster.

  • Vi förtydligar våra villkor för att inkludera Business Arena, som är den nya plattformen för SEB:s företagstjänster. Den nya plattformen kommer på sikt att ersätta internetbanken företag.

  • Vi uppdaterar våra bestämmelser om bankkort, bland annat vad gäller användningen av digitala plånböcker. Tänk på att om du har lagrat dina kortuppgifter i en digital plånbok, till exempel i en mobil eller på en surfplatta, är det viktigt att du skyddar enheten. Om den mobila enheten kommer bort eller används av någon obehörig är du skyldig att spärra ditt kort. Läs gärna mer i bestämmelserna 5.9.5, 5.9.6, 5.9.8 och 5.9.10.

Så här läser du villkorsbilagorna

För att du enkelt ska se vad vi har uppdaterat har vi byggt upp dokumentet så här:

  • Under respektive villkor som vi har uppdaterat står det från vilket datum det börjar gälla. Om du vill veta vad som gäller fram till dess hittar du alla gamla villkor i ett eget avsnitt längst bak i dokumentet. Exempelvis Gäller fr.o.m. 2022-03-01 (t.o.m. 2022-02-28 gäller istället villkoret i avsnittet ”Villkor gällande t.o.m. 2022-02-28”).
  • Det datum som står högst upp på första sidan (Gäller fr.o.m. 2021-12-17) är det datum då vi börjar använda den versionen av dokumentet.

Bilagor

Villkor betalkonton och betaltjänster

Customer service