Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Företagsleasing

Finansiera din företagsbil eller andra objekt genom leasing eller avbetalning. Vid leasing hyr du av oss och momsen är helt eller delvis avdragsgill. Väljer du avbetalning fungerar objektet eller utrustningen som säkerhet och företaget står som ägare och gör egna avskrivningar. Vi hjälper dig att hitta en finansierings­lösning som bäst passar dina behov.

Vad vi kan erbjuda dig och ditt företag

  • Rådgivning av en expert

    Hos oss får du hjälp av erfarna produktspecialister som är väl insatta i din bransch – oavsett om det är tjänsteföretag, verkstad, entreprenad eller transportbranschen.
  • Rätt typ av finansiering

    Vi hjälper dig att hitta en finansieringslösning som bäst passar dina behov. Allt utifrån hur du ska använda objektet och vilken typ av objekt du är intresserad av.
  • Vi sköter allt det praktiska

    Vi är helt leverantörsoberoende och hjälper till med allt det praktiska. Allt från att kontakta leverantören, beställa fordon eller maskin till att teckna avtal.

Allt om leasing och avbetalning

Dela upp betalningarna över en längre tid

Ska du finansiera företagsbilen eller investera i maskiner och inventarier? Då kan det vara fördelaktigt med leasing eller avbetalning.

En kvinna som sitter i en fåtölj.

Grön billeasing för ditt företag eller organisation

Med grön billeasing är du med och bidrar till omställningen mot ett mer hållbart och klimatsmart samhälle, samtidigt som du får en förmånligare leasingavgift.

En bil som kör på en väg omgiven av tät skog.

Vagnparksfinansiering

Tjänsten passar dig som har minst 10 företagsbilar. Med vagnparksfinansiering sparar du både tid och pengar. Du leasar företagsbilarna hos oss och genom vår samarbets­partner Bilreda AB får du hjälp med administrationen. I tjänsten ingår förkonterad samlingsfaktura, redovisning av bil- och drivmedels­förmånerna, förmånliga försäkringar och bränslekort med rabatter.

Ring oss så hjälper vi dig: 0771 - 517 700

En stor parkeringsplats med flertalet bilar parkerade. Bild tagen ovanifrån.

Leasa bilen privat – eller via företaget?

Många företagare funderar på vad som är mest fördelaktigt – att leasa bilen privat, via företaget eller att äga den privat. Här hjälper vi till att reda ut frågetecknen.

dekorativ bild

Kontakta oss

Ring oss så hjälper vi dig.

Måndag, tisdag och torsdag: 9–16
Onsdag: 10–16
Fredag: 9–16

Customer service