Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Avtal24

Ta kontroll över företagets avtal

Behöver du stöd i frågor om avtal och juridik? Avtal24 ger dig juridisk rådgivning och hjälper dig att skriva affärsavtal på nätet, via telefon eller videomöte till konkurrenskraftiga priser.

Vad kan Avtal24 erbjuda?

Avtal24 hjälper dig att hålla koll på rättigheter och skyldigheter i dina affärsrelationer och hanterar avtal till fasta priser. De erbjuder bland annat få affärsjuridisk rådgivning, hjälp med avtalsskrivning och en enkel överblick över dina avtal och andra viktiga handlingar.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

Avtal24 hjälper alla små och medelstora företag som vill ha hjälp att upprätta rätt affärsavtal och förstå sina avtalsjuridiska behov.

Det här är Avtal24

Avtal24 strävar efter att göra juridiken tillgänglig för alla. De erbjuder juridisk avtalshjälp på nätet, via telefon eller videomöte till konkurrenskraftiga priser.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om hur Avtal24 kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service