Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Kortbetalning på nätet

Pengarna snabbt in på företagskontot

  • Komplett paketlösning
  • Omfattande rapporteringsverktyg
  • Lokal support sex dagar i veckan

Läs mer om tjänsten och beställ

Om kortbetalning

Tillsammans med vår samarbetspartner Bambora, en av de största leverantörerna av betaltjänster i Norden, erbjuder vi enkla betallösningar för e-handel. För att kunna ta emot kortbetalningar i din webbshop behöver du ett inlösenavtal och en betallösning. Med en betallösning från Bambora kan du ta emot Visa och Mastercard/Maestro samt även lägga till American Express. Med Bamboras inlösenavtal kan du ta emot betalningar i över 100 valutor samtidigt som du får insättningarna i din lokala valuta på ditt företagskonto.

Om Bambora

Bambora erbjuder kompletta betallösningar både för fysisk handel (butik, restaurang, café, detaljhandel etc.) och/eller e-handel. Bambora passar dig som vill kunna erbjuda dina kunder de vanligaste betalmetoderna snabbt och enkelt.

Våra betallösningar är anpassade utifrån dina behov, oavsett hur stor omsättning du har så har vi en betallösning för dig. Som din betalpartner tar vi ett helhetsansvar för alla dina betalningar, oavsett kanal.

Betallösning för e-handel

Med paketlösningen Bambora Checkout får du allt du behöver för att ta betalt i din webbshop, från inlösenavtal till betallösning, i ett och samma paket. Oavsett hur din webbshop ser ut är Bambora Checkout enkel att integrera. Allt du behöver göra är att installera en plug-in eller lägga till några få rader kod. För att du och dina kunder ska känna er trygga ingår alltid 3D Secure (Mastercard Identity Check och Verified by Visa). Som SEB-kund får du dessutom ett extra förmånligt pris.

Du får tillgång till Bamboras rapporteringsverktyg, Bambora Reports, som ger dig en tydlig översikt över alla dina transaktioner och utbetalningar. Bamboras support finns tillgänglig för dig på lokalt språk, sex dagar i veckan, via telefon, mail och chatt.

Har du redan en betallösning för din webbshop? Då går det självklart bra att endast köpa Bamboras kortinlösen.

Det här behöver du

För att kunna ta betalt med kort på nätet behöver ditt företag:

  • En webbshop
  • Ett kortinlösenavtal
  • Ett företagskonto hos oss
  • Ett avtal för betallösning med en betalväxel (även kallad PSP, Payment Service Provider).

Kontakta oss

Kontakta din rådgivare eller Bambora om du vill veta mer.

Customer service