Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Kortbetalning i butik

Pengarna snabbt in på företagskontot

  • Komplett paketlösning
  • Utbetalningar nästkommande bankdag
  • Lokal support sex dagar i veckan

Läs mer om tjänsten och beställ

Om kortbetalning

Tillsammans med vår samarbetspartner Bambora, en av de största leverantörerna av betaltjänster i Norden, erbjuder vi enkla betallösningar för butik. För att kunna ta emot kortbetalningar i din butik behöver du ett inlösenavtal och en kortterminal. Med en betallösning från Bambora kan du ta emot Visa och Mastercard/Maestro samt även lägga till American Express. Med Bamboras inlösenavtal kan du ta emot betalningar i över 100 valutor samtidigt som du får insättningarna i din lokala valuta på ditt företagskonto.

Du kan välja mellan en paketlösning eller enskilda tjänster. Vårt erbjudande är framtaget tillsammans med vår samarbetspartner Bambora – en av de största leverantörerna av betaltjänster i Norden.

Om Bambora

Bambora erbjuder kompletta betallösningar både för fysisk handel (butik, restaurang, café, detaljhandel etc.) och/eller e-handel. Bambora passar dig som vill kunna erbjuda dina kunder de vanligaste betalmetoderna snabbt och enkelt.

Våra betallösningar är anpassade utifrån dina behov, oavsett hur stor omsättning du har i din butik, restaurang eller mottagning så har vi en betallösning för dig. Som din betalpartner tar vi ett helhetsansvar för alla dina betalningar, oavsett kanal.

Betallösning för butik

Med paketlösningen Bambora One får du allt du behöver för att ta betalt i butik, från inlösenavtal till kortterminal, i ett och samma paket. Du kan välja mellan kassakopplade eller fristående terminaler som passar dina behov. Som SEB-kund får du dessutom ett extra förmånligt pris.

Du kan även komplettera din betallösning från Bambora med en komplett kassalösning från Bamboras partner MoreFlo. MoreFlo är en av Nordens ledande leverantörer av kassasystem för butik, restaurang och e-handel. MoreFlo erbjuder ett flexibelt system; mobilt, stationärt, stort eller litet.

Du får tillgång till Bamboras rapporteringsverktyg, Bambora Reports, som ger dig en tydlig översikt över alla dina transaktioner och utbetalningar. Bamboras support finns tillgänglig för dig på lokalt språk, sex dagar i veckan, via telefon, mail och chatt.

Har du redan en kortterminal? Då går det självklart bra att endast köpa Bamboras kortinlösen.

Kontakta oss

Kontakta din rådgivare eller Bambora om du vill veta mer.

Customer service