Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Lantbruk

  • Expertstöd både i verksamhetens ekonomi och din privatekonomi
  • Konkurrenskraftiga lån till lantbruksegendomar
  • Väletablerad förmögenhetsförvaltning och hjälp med generationsskifte

För att driva och utveckla en framgångsrik lantbruksverksamhet räcker det inte med traditionella banktjänster. Med vår helhetslösning får du snabb tillgång till experter, nya nätverk och en personlig kontakt som förstår dina utmaningar.

En helhet som ger näring åt din verksamhet

Finansiering

Hos oss hittar du finansieringslösningar för lantbruksegendomar och lån med bra villkor för maskiner och andra investeringar. Vi erbjuder även rörelsefinansiering och säsongslån, till exempel i väntan på intäkter från växtodlingen.

Riskgenomgång

Våra specialister hjälper till att kartlägga dina finansiella risker, valutarisker och prisrisker. Vi hjälper dig med valutasäkring och prissäkring av råvaror, för att öka förutsägbarheten i din verksamhet.

Förmögenhetsförvaltning och placeringar

Vår väletablerade förmögenhetsförvaltning tar ett helhetsperspektiv på dina investeringar. Om du har en enskild firma hjälper vi dig också att hantera de speciella regler som finns för placeringar.

Generationsskifte

En viktig fråga för många familjer är hanteringen av ett generations­skifte. Vi hjälper dig att navigera hur över­låtelsen ska gå till och säker­ställer att du får tillgång till rätt expertis utifrån din situation.

Trygghet i din vardag, nu och i framtiden

Genom våra försäkrings­lösningar kan du, dina anställda och din familj få en ökad trygghet. Vi tar fram en komplett lösning med pensions­­sparande, livförsäkring samt sjuk- och olycksfalls­försäkring. Pensions­försäkringar kan även underlätta vid ett generations­skifte.

Årliga samtal och råd när du behöver oss

Varje år ser vi till att ha minst ett affärssamtal med en komplett genomgång av din ekonomi – både som privatperson och företagare.

Specialiststöd i komplexa frågor

Våra skog- och lantbruksexperter hjälper dig med komplexa frågor kring ditt lantbruk och din lantbruksegendom. Genom våra samarbetspartners kan vi även erbjuda specialisthjälp inom skatt och juridik.

Sparande med olika syften

Det finns flera skäl att spara både som privatperson och företagare. Det kan till exempel handla om framtida investeringar eller att ha en buffert för sämre tider. Vi hjälper dig att ta fram en plan både för privatekonomin och verksamheten.

Våra rådgivare är redo för dina frågor

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.