Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Stopp för nyinsättningar i Macquarie Asia New Stars

Fonden Macquarie Asia New Stars SEK har varit en av de bästa asienfonderna i SEB:s utbud det senaste året. Den goda utvecklingen har gjort att efterfrågan har varit stor – så pass att fonden nu stängs för nya insättningar.

Köpstoppet gäller från och med den 25 augusti 2014 och omfattar helt nya insättningar i fonden, både enstaka köp och start av nytt månadssparande. Fondens stora förmögenhet gör att ytterligare inflöden skulle försvåra en effektiv förvaltning av fonden.

Hur påverkar förändringen dig som andelsägare?

Äger du redan andelar i fonden eller har ett löpande månadssparande där fonden ingår behöver du inte göra några förändringar. Du behåller dina andelar och ditt sparande och kan fortsätta att följa utvecklingen på din internetbank. Vill du däremot göra förändringar i ditt löpande sparande behöver du byta ut fonden mot ett nytt alternativ.

Macquarie Asia New Stars SEK plockas bort från SEB:s utvalda fondutbud och köpknappen i kurslistan försvinner.

Vad är SEB:s utvalda fondutbud?

Med vårt utvalda fondutbud vill vi göra det enklare att göra ett bra fondval. Utbudet är ett urval av fonderna i vårt breda sortiment och innehåller fonder förvaltade av SEB och av utvalda samarbetspartners. Fonderna har handplockats genom noggrann kvalitetsgranskning och är de alternativ som våra experter anser vara bäst inom respektive inriktning.

I vår kurslista kan du ta del av våra generella rekommendationer och se vad våra experter rekommenderar just nu. Vill du få råd kring ditt sparande är du självklart välkommen att ta kontakt med oss på SEB.

Customer service