Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Ingen fondhandel på Nationaldagen och midsommarafton

Stockholmsbörsen har stängt på Sveriges Nationaldag den 6 juni samt på midsommarafton den 20 juni. Under dessa två dagar har även SEB stängt och ingen handel i fonderna sker, inkomna fondorder genomförs nästa bankdag. Klicka på länken nedan för en lista över alla fonder som har stängt för handel under juni.

Nationaldagen

Sälj- eller köporder för fonder som läggs efter bryttidpunkten onsdagen den 5 juni kommer att utföras fredagen den 7 juni. Detta gäller för fonder med daglig handel.

Midsommar

Sälj- eller köporder för fonder som läggs efter bryttidpunkten torsdagen den 20 juni kommer att utföras måndagen den 23 juni. Detta gäller för fonder med daglighandel.

Detta gäller för fondorder som läggs i Fondkonto, IPS och Fondförsäkring. Observera att den tidigarelagda bryttidpunkten också påverkar de fonder som vanligtvis har förskjuten handel.

Bryttidpunkten anger den tidpunkt som en order måste ha kommit banken tillhanda för att registrering av order ska ske den dagen. Bryttidpunkten för handel i SEB:s fonder är normalt kl. 15,30, men kan vara ett tidigare klockslag före vissa helgdagar.

Customer service