Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Förändringar i vårt utvalda fondutbud

Med vårt utvalda fondutbud vill vi göra det enklare för dig som kund att hitta i vårt sortiment och att välja fonder. För att säkerställa en hög kvalitet arbetar vi löpande med att förbättra och förenkla sortimentet. Nu plockar vi bort sju fonder från utbudet.

Den 2 september plockar vi bort ett antal fonder ur vårt utvalda fondutbud där vi har fler alternativ med samma placeringsinriktning. Ett exempel är SEB Nordenfond och SEB Nordenfond – Lux, två fonder som har samma strategi och som placerar på samma marknad, och där SEB Nordenfond - Lux nu försvinner ur sortimentet.

Följande fonder plockas bort från det utvalda fondutbudet:

SEB Asien ex Japan – Lux
SEB Emerging Marketsfond – Lux
SEB Nordenfond – Lux
SEB Obligationsfond SEK – Lux
SEB Obligationsfond Flexibel SEK – Lux
SEB Penningmarknadsfond SEK – Lux
SEB Teknologifond – Lux

De fonder som plockas bort från det utvalda fondutbudet finns kvar i SEB:s breda fondsortiment och du som äger andelar i fonderna kan fortfarande se dina innehav på Internetbanken.

Vill du följa fondernas utveckling hittar du dem i kurslistan under kategorin ”SEB:s fondutbud A-Ö” eller ”SEB:s fondutbud per tillgångsslag”.

Customer service