Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Avveckling av SEB Hedge Fixed Income

SEB Investment Management AB, SEB:s fondbolag i Sverige, har beslutat att avveckla fonden SEB Hedge Fixed Income. De senaste årens marknadsklimat har varit utmanande, vilket har gjort det svårt för förvaltaren att nå upp till målsättningen för fonden. Därför har fondbolaget beslutat att avveckla fonden.

Med anledning av beslutet har andelsägare möjlighet att lösa in sina andelar fram till den sista orderdagen den 22 maj 2015, innan klockan 15:30.

Om det finns andelsägare som inte löst in sina andelar kommer vi att ta beslut om att överlåta fonden till fondens förvaringsinstitut. Detta är i enlighet med regelverket i Sverige gällande ett likvidationsförfarande.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta din rådgivare. Det går även bra att ringa Telefonbanken på telefon 0771-365 365 (privat), 0771-62 53 53 (företag) eller besöka något av våra bankkontor.

Fondfakta

Fond: SEB Hedge Fixed Income
Andelsklass: utd SEK
Fondnummer: 524
ISIN-kod: SE0000775272

Customer service