Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Nu strömmar aktiekurserna in i appen

Nu lanserar vi streamade aktiekurser i realtid i vår privatapp. I appen hittar du också 280 färska bolagsanalyser och rekommendationer. Allt för att göra det smidigare för dig att snabbt få koll på vad som händer på marknaden, så att du enklare kan ta välgrundade investeringsbeslut.

Tidigare under året har en rad förbättringar genomförts i vår privatapp, som till exempel möjligheten att handla aktier direkt i appen och få tillgång till marknadsöversikter, utvecklingsdiagram och aktieinspiration.

Nu lanserar vi även streamade realtidskurser för marknadsplatserna Nasdaq, NGM och Spotlight i Sverige, Finland och Danmark. Det innebär att du som köper och säljer värdepapper alltid ser den absolut senaste marknadsinformationen. Tjänsten är kostnadsfri för alla kunder i SEB och finns både i appen och på internetbanken.

– Vi har också fyllt appen med 280 färska aktieanalyser och rekommendationer – direkt från prisbelönta SEB Equity Research. Med de här förbättringarna vill vi visa att vi bygger ett attraktivt erbjudande för handel med aktier och fonder där många fler av våra kunder väljer att stanna med alla sina affärer, säger Patrick Åhrén, Commercial Manager Savings, SEB.  

Den analys som visas i appen är på ditt eget innehav av aktier, men nästa steg i utvecklingen blir att lägga till rekommendationer och analyser i aktielistor och aktiedetaljsidor på internetbanken och i appen. Då kommer du också att kunna ta del av analyser på bolag som du inte äger.

– Som kund hos oss handlar du dessutom till ett konkurrenskraftigt courtage på 0,09 procent eller som lägst 1 krona per affär, både i appen och på internetbanken, säger Patrick Åhrén. Courtaget gäller när du handlar aktier och andra aktierelaterade värdepapper, som emissionsrätter, teckningsoptioner och börshandlade fonder, på börserna i Sverige och övriga Norden.

Med vår privatapp får du full koll på hela din ekonomi. Här kan du göra allt från att göra överföringar och betala räkningar till att amortera på dina lån och fylla på ditt sparande – vare sig det gäller sparkonto, fonder eller aktier. Här hittar du också smarta verktyg och inspiration för en bättre och mer hållbar ekonomi.

Här kan du läsa mer om appen för privatpersoner 

*Fullständiga prislistor för samtliga instrument hittar du här.

För finansiella instrument, inklusive fonder, är historisk avkastning ingen garanti för framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan både stiga och falla och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Mer information t.ex. faktablad, informationsbroschyr, prospekt, marknadsföringsbroschyr och/eller produktblad finns på seb.se.

Customer service