För dig med SEB Selected

Tid är en dyrbar resurs. Vi vill skapa utrymme för dina ambitioner, idéer och mål. SEB Selected är kortet som förenklar vardagen och ökar din valfrihet.

Med SEB Selected betalar du enkelt i hela världen. Du får upp till 45 dagar räntefri kredit och möjlighet att delbetala fakturan, vilket ger dig ökad flexibilitet. Här har vi samlat allt du behöver veta om kortet.

Conciergeservice

Conciergeservice hjälper dig dygnet runt med det du själv inte hinner med. Det kan till exempel handla om att boka bord, resor och teaterbiljetterbiljetter, att snabbt hitta en hantverkare eller att skicka blommor.
Till SEB Concierge 

SAS Eurobonus

När du handlar med SEB Selected får du 15 SAS EuroBonus Extrapoäng per 100 kronor. Med SAS EuroBonus-appen kan du enkelt hålla koll på poängsaldot. Om du inte redan är medlem i SAS EuroBonus kan du snabbt registrera dig, helt kostnadsfritt.
Läs mer om SAS EuroBonus 

Försäkringar

När du betalar resan med SEB Selected ingår en omfattande reseförsäkring. Du får bland annat utökat avbeställningsskydd och ersättning vid avgångs-, ankomst- och bagageförseningar. Utöver reseförsäkringen får du 90 dagars köp- och prisskydd för det du handlar. Dessutom ingår förlängd garanti och allriskförsäkring för hemelektronik och vitvaror.
Vanliga frågor och svar
Fullständiga försäkringsvillkor

StopService

Med ett samtal kan du spärra alla kort, pass och mobiltelefoner. Logga in på StopService webbplats och registrera dina värdesaker. SEB Selected ger dig: StopService av mobiltelefon och abonnemang, stöldskyddsdekaler och stöldskydd av värdesaker, samt en nyckelbricka som säkrar dina nycklar.
Logga in på StopService

Priority Pass

Priority Pass ger dig tillgång till vip-lounger på flygplatser i mer än 400 städer världen över. För dig som har SEB Selected ingår tio besök per år. Ladda ner Priority Pass-appen för att lättare hitta till närmaste vip-lounge när du är på resande fot.
Se alla lounger hos Priority Pass