Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

För dig med SEB Selected

Tid är en dyrbar resurs. Vi vill skapa utrymme för dina ambitioner, idéer och mål. SEB Selected är kortet som förenklar vardagen och ökar din valfrihet. 

Med SEB Selected betalar du enkelt i hela världen. Kortet ger dig ökad flexibilitet med upp till 45 dagars räntefri kredit utan köpgräns och möjlighet att delbetala fakturan.

Kontakta oss

Vill du använda conciergeservicen? Behöver du spärra ditt kort? Har du frågor om dina fakturor? Vår kundservice hjälper dig med alla ärenden kopplade till SEB Selected.

Du når oss dygnet runt på +46 8-14 71 10.

Conciergeservice

Conciergeservice hjälper dig dygnet runt med det du själv inte hinner med. Det kan till exempel handla om att boka bord, resor och teaterbiljetter, att snabbt hitta en hantverkare eller att skicka blommor.
Till SEB Concierge 

SAS Eurobonus

När du handlar med SEB Selected får du 15 SAS EuroBonus Extrapoäng per 100 kronor. Med SAS-appen kan du enkelt hålla koll på poängsaldot. Om du inte redan är medlem i SAS EuroBonus kan du snabbt registrera dig, helt kostnadsfritt.
Läs mer om SAS EuroBonus 

Reseförsäkring med unikt avbeställningsskydd

Om du avbokar en resa du har betalat med kortet får du tillbaka 75 procent av kostnaden oavsett anledning eller 100 procent med läkarintyg. Högsta ersättning är 30 000 kronor per försäkrad och 150 000 kronor per kort. Du kan bara avboka resor som inte är påbörjade. Försäkringen ger dig även ersättning för försenat bagage, försenad avgång och sen ankomst. Se maxbelopp och begränsningar i villkoren.
Vanliga frågor och svar

Anmäla skada

För att använda ditt kompletterande reseskydd gör du en anmälan på Modernas webbplats där du berättar vad som har hänt.
Försäkringsvillkor för kompletterande reseförsäkring för SEB Selected

Du är också välkommen att ringa direkt till Moderna försäkringar. Kundservice och skadeanmälan 010 – 219 12 90 eller kort@modernaforsakringar.se.

Anmäl hos Moderna försäkringar

Försäkringar när du betalar med kortet

Det du köper med kortet är försäkrat mot stöld, brand och skador i 90 dagar med vårt köpskydd. Om en vara sjunker i pris inom 90 dagar gör prisskyddet att du får tillbaka mellanskillnaden. För vitvaror och hemelektronik ingår ett års förlängd garanti och en allriskförsäkring som täcker plötsliga och oförutsedda skador i fem år. Se maxbelopp och begränsningar i villkoren.
Vanliga frågor och svar
Försäkringsvillkor för kompletterande reseförsäkring för SEB Selected

StopService

Genom StopService id- och integritetsskydd får du hjälp om din identitet hamnar i orätta händer och råd om hur du minskar risken att drabbas. StopService hjälper dig att spärra alla kort, pass och mobiltelefoner med ett enda samtal. Du får även nyckelbrickor och stöldskyddsdekaler för att märka värdefulla saker. Logga in på StopService webbplats för att registrera dina värdehandlingar. 
Logga in på StopService

Priority Pass

Priority Pass ger dig tillgång till vip-lounger på flygplatser i mer än 400 städer världen över. För dig som har SEB Selected ingår tio besök per år. Ladda ner Priority Pass-appen för att lättare hitta till närmaste vip-lounge när du är på resande fot.
Se alla lounger hos Priority Pass 

När du betalar med kort i andra valutor än svenska kronor

För att underlätta för dig som kund har vi har tagit fram ett verktyg som gör det enklare för dig att jämföra valutaväxlingskostnader vid kortbetalningar.

Till valutaväxlingsverktyget

Customer service