Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Private Banking – utvalda partners inom filantropi & donationer

Världens utmaningar har inga gränser. Men det ska inte begränsa din vilja att göra skillnad. Vi hjälper dig att hitta rätt projekt som både engagerar och går att utvärdera.

Social Initiative

Social Initiative är en icke vinstdrivande organisation som stödjer sociala entreprenörer som löser samhällsutmaningar i Sverige, Indien och östra Afrika. Tillsammans med företag och filantroper bidrar de med kapital och kunskap för att stärka och skala upp deras arbete.

Organisationen hjälper dig att hitta rätt projekt som engagerar och ser till att ditt stöd skapar en hållbar och positiv förändring. De skräddarsyr en lösning utifrån dina önskemål och genomför en noggrann urvalsprocess för att hitta rätt social entreprenör och projekt. Därefter ser de till att ditt stöd har önskad effekt, mäter och följer upp resultatet och kontrollerar på plats att allt går enligt plan. Du har också möjlighet att engagera dig i dina projekt, till exempel genom att bidra med kompetens eller besöka projektet på plats. Det gör att du får en närhet till just dina projekt och personliga, regelbundna uppdateringar.

Vem passar tjänsten för?

Social Initiative har sedan starten 2002 arbetat med över 30 svenska familjer och stiftelser som vill komma igång eller utveckla sin filantropi och är intresserade av att bidra med mer än 150 000 kr per år.

Kontakt

Kontakta din private banker för att ta del av erbjudandet.

 

Rädda Barnen

Rädda Barnen grundades 1919 och är en global barnrättsorganisation som finns på plats i över 120 länder. Organisationen är politiskt och religiöst obunden och har FN:s barnkonvention som grund i deras arbete.

I partnerskap med dig eller ditt företag kan Rädda Barnen skapa bättre förutsättningar för fler barn, genom värdefullt stöd till något av deras utvecklingsprojekt i Sverige eller utomlands. Deras fokusområden är hälsa, utbildning, trygghet, katastrofer eller barn i Sverige. Välj ett fokusområde som ligger extra nära hjärtat, och stötta samtidigt de mål i Agenda 2030 som är mest relevanta för dig eller ditt företag.

Kontakt

Kontakta din private banker för att ta del av erbjudandet.

Kundservice