Stiftelser

Allt fler vill ge tillbaka till samhället och samtidigt bidra till en fråga man är engagerad i eller ändra på något man tycker är fel. En stiftelse är ett sätt att göra avtryck i samhället.

Vårt erbjudande

Hos oss får du en unik helhetslösning som täcker hela stiftelseområdet. Du får ett dedikerat team av experter som hjälper dig med allt från administration till förvaltning av stiftelsens kapital – allt samlat under ett och samma tak.

Om du inte har behov av alla delar i vårt helhetserbjudande kan du också anlita oss för enbart förvaltning av stiftelsens kapital.
Läs om vad vi erbjuder

Inspireras av andra

Han hjälper oss att aldrig glömma

Micael Bindefeld berättar om sitt nya projekt Bindefeldstiftelsen. Han har skänkt fem miljoner kronor för att se till att Förintelsen aldrig glöms.
Läs artikeln
Lyssna på podden

Slagkraftig dubbel

Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman bestämde sig för att ge tillbaka och bidra till något bättre. Nu förbättrar de livet för tusentals barn i Afrika.
Zelmerlöw & Björkman Foundation
Lyssna på podden

Funderar du på att bilda en stiftelse?

Den främsta fördelen med en stiftelse är att dina pengar alltid kommer till nytta för det ändamål som du är känslomässigt engagerad i – även efter din livstid. Det unika med en stiftelse är dessutom att den inte har några ägare eller medlemmar utan dina pengar förvaltas som en självägande förmögenhet.
Så hjälper vi dig att bilda en stiftelse